25 oktober 2013

Retroshirts scoren is nog nooit zo voordelig geweest!

Ben jij een grote fan van retroshirts en geïnteresseerd in de voordeligste prijzen? Dan ben jij bij Sportus.nl dit weekend op het goede adres! Waarom? Met de speciale herfstactie van Sportus.nl zijn retroshirts nog nooit zo voordelig geweest. De speciale herfstactie van Sportus.nl biedt jou de kans om retroshirts tegen een korting van wel 20% aan te schaffen.

Hier blijft het echter niet alleen bij... Het gehele assortiment is aankomend weekend 20% afgeprijsd. Ja, je leest het goed! Het gehele assortiment inclusief de nieuwste schoenen, sneakers, polo's, shirts, hoodies, retrojacks, jassen, underwear en natuurlijk nog veel meer.

Sinds de oprichting in 1999 is Sportus.nl actief als unieke, eigentijdse webshop en niet meer weg te denken als dé leading shop op het gebied van Sportfashion. De moderne webshop heeft een uniek assortiment, gebaseerd op de hedendaagse kleding cultuur die sport en mode met elkaar verbindt. Sportus.nl levert diverse artikelen van top merken als Adidas Originals, Converse, COPA Classic, Cruyff Classics, FCLOCO, Fred Perry, Helly Hansen, Lacoste, Le Coq Sportif, Nike Sportswear en Quick.

Wacht dus niet en bestel direct jouw favoriete retroshirt of natuurlijk jouw favoriete fashion kleding bij Sportus.nl, want voor je het weet ben jij te laat! De kortingscode is nu al te gebruiken!

Sportus Banner Herfstweekend