8 oktober 2015

Retake lanceert te gekke voetbalsweaters

Retake heeft nieuwe voetbal(hooded-)sweaters gelanceerd. Met de nieuwste collectie sweaters van Retake heb je als voetbalfan nog meer keuze. De Retake t-shirts die te gekke prints bevatten zijn al jaren razend populair. De t-shirts beelden prints uit die memorabele momenten uit de sport voetbal eren. Denk aan de meest legendarische topvoetballers, doelpunten, toernooien en wedstrijden. Deze prints komen vanaf nu ook terug op hoodies en sweaters van Retake. Retake is bovendien razend bekend geworden met haar t-shirt "No Pirlo No Party". Hieronder tref je een kleine blik op de nieuwste collectie voetbal(hooded-)sweaters.

Retake No Pirlo No Party sweater

Na het geweldige succes van het "No Pirlo No Party" t-shirt heeft Retake een "No Pirlo No Party" sweater gelanceerd. Met deze coole sweater draag je deze slogan ook uit in de winter als het net even iets kouder is! De nieuwste sweater die topvoetballer Pirlo eert is overwegend grijs gekleurd, kent een lekkere ronde hals en is natuurlijk uiterst geschikt om casual te dragen. De tekst "No Pirlo No Party" is gebaseerd op het t-shirt dat Pirlo vlak na de deceptie op het WK van 2014 droeg. Italië werd toen in de groepsfase al uitgeschakeld. Retake speelde hier in de zomer van 2014 fantastisch op in door een t-shirt te produceren met deze tekst. De tekst gaat in Europa sinds dit seizoen ook op nu Pirlo van de Europese velden is verdwenen. Momenteel komt de Italiaanse ster uit voor New York City FC. Check hieronder de "No Pirlo No Party" sweater.

Retake Why Always Me hooded sweater

Ook de tekst ("Why Always Me") van het legendarische t-shirt dat Balotelli toonde na zijn goal in 2011 tegen Manchester United komt terug op een van de nieuwste te gekke Retake hooded sweaters. Balotelli toonde deze tekst, omdat hij destijds veelvuldig voer was voor de Engelse roddelpers. De "Why Always Me" Retake hooded sweater is rood en gebaseerd op de kleuren van zijn huidige club AC Milan. Check hieronder de "Why Always Me" hooded sweater.

Nieuwe collectie Retake (hooded-)sweaters

De nieuwe collectie van Retake kent niet alleen maar (hooded-)sweaters met een tekst. De collectie biedt ook een ruime collectie sweaters aan met fantastische grafische prints van onder andere prachtmomenten van sterspelers als Cristiano Ronaldo en Steven Gerrard. Check ze hieronder!

Retake sweater kopen

Benieuwd naar de volledige collectie Retake sweaters? Kijk dan snel in de online Retake shop van Subside Sports. Hier vind je zowel het gehele assortiment Retake t-shirts als sweaters dat meer dan 500 items bevat!

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!

No Pirlo No Party Sweater

Why Always Me Hooded Sweater

Steven Gerrard Legend Hooded Sweater (1)

Ronaldo Hooded Sweater

 

 

 

Gerelateerd nieuws