Red Bull Bragantino voetbalshirts 2022-2023

De Braziliaanse voetbalclub RB (Red Bull) Bragantino en kledingsponsor New Balance hebben vandaag het nieuwe RB Bragantino thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club de Brasileiro Série A, beker en Copa Libertadores thuiswedstrijden in het Estádio Nabi Abi Chedid in Sao Paulo gedurende 2022-2023. Vanaf dit seizoen is New Balance de kledingsponsor van de Braziliaanse voetbalclub. Het merk vervangt Nike en is de komende seizoenen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues en trainingskleding van Red Bull Bragantino.

Red Bull Bragantino thuisshirt 2022-2023

Het Red Bull Bragantino thuisshirt 2022-2023 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van grijze ruiten en geometrische vormen op de voorkant van het voetbalshirt. De band aan de onderkant van de mouwen is rood en bevat aan de zijkanten een gele en witte lijn. Veder is het Red Bull Bragantino thuistenue uitgerust met een brede witte v-hals met een subtiele rode lijn. Ook de achterkant van de hals is rood met een graphic print. Op de rechterborst prijkt het logo van New Balance in het rood en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Red Bull versiert het midden van het voetbalshirt. Ook in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat het logo van de hoofdsponsor. Het Red Bull Bragantino thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en witte kousen met rode en gele accenten. Zoals alle New Balance tenues zijn de Red Bull Bragantino voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Red Bull Bragantino voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Artur Victor Guimaraes, Ytalo, Renan, Emiliano Martinez, Ramon, Marcos Vinicios en andere spelers. Het uitshirt wordt medio mei of juli gepresenteerd. De Red Bull Bragantino tenues kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Braziliaanse clubs? Check het in deze winkel! 

Red Bull Bragantino thuisshirt 2022-2023

Red Bull Bragantino thuisshirt 2022-2023

Red Bull Bragantino thuisshirt 2022-2023

Gerelateerd nieuws