30 mei 2017

Rapid Wien thuisshirt 2017-2019

Rapid Wien heeft samen met kledingsponsor Adidas het nieuwe thuisshirt voor 2017-2019 officieel bekend gemaakt. Dit shirt zal door de spelers van SK Rapid gedragen worden tijdens de thuiswedstrijden in het Allianz Stadion gedurende de komende twee seizoenen. In het seizoen 2017-2018 in ieder geval in de Oostenrijkse Bundesliga. De club uit Wenen welke is opgericht in 1899 eindigde namelijk op een vijfde positie. SK Rapid kan dit jaar nog een prijs winnen door in de finale van de Oostenrijkse beker (Samsung Cup) kampioen RB Salzburg te verslaan. Dit nieuwe shirt zal in deze finale door de spelers van SK Rapid gedragen worden. Onder andere Steffen Hofman, Louis Schaub en Joelinton zullen te bewonderen zijn in dit nieuwe trikot. Check hieronder meer informatie over het Rapid Wien thuisshirt.

Rapid Wien thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Rapid Wien thuisshirt voor de komende twee seizoenen is traditioneel voorzien van een groene kleur. Naast de groene kleur bevat het shirt voor 2017-2019 enkele witte details. Zo zijn de biesjes en de v-hals in het wit. Ook de bekende adidas trademark strepen aan de zijkanten van het shirt zijn in het wit. Over de voorkant van het shirt is een patroon in donker groene strepen te zien. Aan de onderkant zijn deze banen dik en worden naar de borst toe steeds een beetje dunner. Op de linkerborst is het logo van de Oostenrijkse club SK Rapid aangebracht met daarboven de drie kampioenssterren, dit doordat de club in totaal 32 keer kampioen van Oostenrijk is geworden. De andere borst bevat het embleem van kledingsponsor Adidas. Hieronder is er ruimte gemaakt voor hoofdsponsor Wien Energie. De achterkant is volledig groen. Het Rapid Wien thuisshirt is voorzien van de Adidas Climacool Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties. Het SK Rapid thuistenue voor 2017-2019 wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen. Het voetbalbroekje is volledig groen met aan de onderkant een wit lijntje. De rechterpijp is voorzien van het logo van SK Rapid. De kousen zijn groen met aan de bovenkant drie witte Adidas strepen en midden op de sok is het logo van de kledingsponsor aangebracht.

Rapid Wien voetbalshirt kopen

Het nieuwe Rapid Wien thuisshirt kan je vanaf nu kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen is dit € 69,95. In de onderstaande shop kan je het nieuwe tenue van de Oostenrijkse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere SK Rapid producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Rapid Wien shirt in DEZE WINKEL