31 maart 2016

Portugal trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Portugal trainingsshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door Nike en de Portugese voetbalbond FPF (Federação Portuguesa de Futebol). Dit is het trainingsshirt waarin het nationale elftal van Portugal de trainingen en warming-up afwerkt voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK gedurende de periode 2016-2017. Tijdens het EK is Portugal ingedeeld in poule F met Ijsland, Oostenrijk en Hongarije. Tijdens de WK kwalificatie voor het WK van 2018 is Portugal ingedeeld in poule B met Zwitserland, Hongarije, de Faroër Eilanden, Letland en Andorra. Portugal en Nike hebben een trainingsshirt gelanceerd, welke geheel in stijl is van de kleuren van het nieuwe uitshirt van het land voor Euro 2016.

Mint groene Portugal trainingsshirt EK 2016

Het nieuwste Portugal trainingsshirt 2016-2017 is overwegend fel/ mint groen en voorzien van rode accenten. Deze rode accenten komen terug in de ronde hals en in de strip over de mouwen. Ook het logo van Nike is rood op de rechter borst. Dit betreft het shirt waarin Portugal traint ter voorbereiding op de thuiswedstrijden. Het logo van de FPF staat op de linker borst. Verder is het trainingsshirt van Portugal uitgerust met een ronde hals. Dit is hetzelfde template als Nike gebruikt heeft voor de trainingsshirts van Barcelona, Paris Saint Germain en AS Roma voor 2015-2016. Dit betreffende de zogenaamde Nike flash trainingsshirts. Het nieuwe Portugal trainingsshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike. Dit systeem zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers van het nationale elftal optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts, waarin sterren als Ronaldo, Pepe, Nani, Moutinho, Coentrao en Quaresma trainen de komende twee jaar. Check ook het nieuwe shirt waarin Portugal de warming-up afwerkt. Dit is het zogenaamde Portugal pre match top 2016-2017.

Portugal trainingsshirt kopen

Het nieuwe Portugal trainingsshirt 2016-2017 is vanaf nu  te koop in de onderstaande shops. Het trainingsshirt heeft voor volwassenen een prijs van ongeveer € 45,- en voor kinderen een prijs van € 40,-. Uiteraard directe levering! Vanaf nu kan je ook de nieuwe voetbalshirts van Portugal voor Euro 2016 kopen in onderstaande shops. Of check het overzicht met beschikbare producten van het land hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Koop het nieuwe Portugal trainingsshirt hier!

of in deze shop (inclusief goedkopere Portugal t-shirts)


Portugal Trainingsshirt 2016-2017