1 april 2016

Portugal trainingspak EK 2016

Het nieuwe trainingspak van Portugal voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 is deze week officieel gelanceerd door de Portugese voetbalbond en kledingsponsor Nike. In dit trainingspak werken de spelers van het nationale elftal de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de EK 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden naar het WK van 2018. De FPF en Nike hebben twee verschillende pakken gelanceerd. Het ene trainingspak bestaat uit een zip top of trainingssweater en een strakke trainingsbroek en het andere trainingspak bestaat uit een trainingsjack en wat lossere trainingsbroek. We bespreken in dit blog beide nieuwe trainingspakken van Portugal, welke de kleuren hebben van het nieuwe Portugal uitshirt 2016-2017.

Portugal drill top trainingspak Euro 2016

Het eerste Portugal pak bevat een zip top of, zoals Nike het noemt, een drill top. Deze drill top is geheel in stijl van de kleuren van het Portugal uitshirt voor 2016-2017 en is overwegend turquoise gekleurd. Verder wordt deze top gekenmerkt door de hoge kraag met een rits tot de borst. De drill top van het Zuid-Europese land is ook uitgerust met raglanmouwen, welke strak om de armen vallen, zonder dat de spelers bewegingsvrijheid verliezen. De onderkant van de mouwen bevatten een opening, waardoor de duimen gedaan kunnen worden. Over de mouwen loopt een rode strip. Deze strip heeft weer dezelfde kleur als het thuisshirt van de Portugezen. Op de linker borst staan de logo's van de Portugese voetbalbond FPF (Federacao Portuguesa de Futebol) en Nike. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 1997 kledingsponsor van het land. Het nieuwe Portugal zip trainingspak wordt gecompleteerd door zogenaamde tech pants, welke strak om de benen vallen. Deze strike trainingsbroek is geheel zwart en bevat op de zijkanten een rode strip. Verder is de broek uitgerust met twee zakken en staan de logo's van de voetbalbond en Nike op de trainingsbroek. Kenmerkend aan de Portugal trainingsbroek is dat deze aan de onderkant ook uitgerust is met een rits, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Turquoise Portugal trainingspak 2016-2017

Het andere Portugal Euro 2016 trainingspak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Het trainingsjack heeft dezelfde kleur als de zip sweater van het andere pak. Het jack is namelijk turquoise en bevat een rode strip over de schouders en mouwen. Op de borst van dit jack staan de logo's van de Portugese voetbalbond en Nike en verder is dit jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Dit trainingspak wordt gecompleteerd door dezelfde trainingsbroek als het andere pak, maar dan met een wat lossere fit. Dit betekent dat de trainingsbroek ook volledig zwart is met een rode strip aan de zijkanten. Deze pants zijn ook uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevatten de logo's van de FPF en Nike. Alle Portugal trainingskleding is door Nike uitgerust met het Nike Dry Fit systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van het elftal optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe pakken, welke gedragen gaan worden door sterren als Cristiano Ronaldo, Meireles, Nani en Moutinho of de andere spelers van het nationale elftal.

Portugal trainingspak kopen

Het nieuwe Portugal trainingspak voor het EK van 2016 kan je in beide versies direct kopen. Het trainingspak met de zip sweater is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van in totaal € 130,-. De zip top en trainingsbroek hebben een prijs van € 65,- per item en kunnen ook los van elkaar gekocht worden. Het andere trainingspak heeft ongeveer een prijs van € 120,- voor volwassenen en € 100,- voor kinderen. Wil je andere producten van Portugal kopen of het voetbalshirt laten voorzien van de officiële bedrukking. Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Portugal trainingspak hier!

Of in deze speciale Portugal shop!

of in de officiële shop van NIKE!


Portugal -drill -top -2016-2017

Portugal -trainingsbroek -2016-2017

Portugal -trainingspak -2016-2017