Portugal trainingspak 2022-2023

De spelers van Portugal dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden een gloednieuw Portugal trainingspak 2022-2023. Dit trainingspak werd vandaag officieel gepresenteerd door Nike en de Portugese voetbalbond. Het trainingspak wordt door het Portugese voetbalelftal ook gedragen tijdens de voorbereiding op alle andere interlands in de periode 2022-2023. Opnieuw bestaat het trainingspak van Portugal uit een training sweater en een trainingsbroek. Het template dat Nike gebruikt heeft, betreft het Nike Strike template. Dit template gebruikt het Amerikaanse sportmerk voor alle trainingspakken dit seizoen.

Portugal training sweater 2022-2023

De Portugal training sweater 2022-2023 heeft een elegante look. In de training sweater worden gouden details gecombineerd met de kleuren van de nationale vlag. De Portugal trainingstrui is navy blauw en bevat ter hoogte van de hals een vlak met daaronder een ronding. Dit vlak is aan de rechterkant groen en aan de linkerkant rood. De logo's van Nike en de Portugese voetbalbond op de borst zijn goud. Het logo van de voetbalbond betreft dus en monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleur, maar is in stijl van één van de kleuren van het trainingspak. Kenmerkend voor het Strike template is de print op de onderkant van de mouwen. Dit betreft een print van ruiten, golven en andere geometrische vormen. De Portugal training sweater heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De trainingstrui is uitgerust met een hoge hals met verborgen rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd om het lichaam. De training sweater is gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit betreft een elastisch materiaal dat zich perfect vormt naar het lichaam. De achterzijde van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Portugal trainingsbroek 2022-2023

De Nike Portugal trainingsbroek 2022-2023 is ook donkerblauw en bevat aan de onderkant van de broekspijpen dezelfde all-over print als op de mouwen. De logo's van de Portugese voetbalbond en Nike op de bovenkant zijn ook goud. Ter hoogte van de zakken bevindt zich een dunne baan in de kleuren van de Portugese vlag (groen/rood). Verder heeft de trainingsbroek de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de Portugal trainingsbroek bevat een Nike FlyVent tailleband, waarmee je zelf de pasvorm van de trainingsbroek aan kunt passen.

  • De trainingsbroek is ook uitgerust met twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers.

  • De trainingsbroek heeft een tapered pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt.

  • De Portugal trianingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater en beide items zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De spelers van Portugal dragen de Nike Dri Fit ADV training sweater. Deze training sweater bevat extra ventilatiezones en heeft een nog meer gestroomlijnd design. Op warme plekken is knit materiaal verwerkt, dat zorgt voor extra ventilatie waar je het nodig hebt. De authentic trainingspakken zijn ook beschikbaar, maar zijn wel iets duurder.

Portugal trainingspak bestellen

Het nieuwe Portugal trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroeken hebben dezelfde prijzen en de Nike Dri Fit ADV training sweater is € 119,95. Check ook andere Portugal trainingskleding in deze winkels!

Bestel het Portugal trainingspak direct in de NIKE SHOP! 

of deze Portugal SHOP

of deze SHOP!

Portugal trainingspak 2022-2023

 Portugal trainingspak 2022-2023

Portugal trainingspak 2022-2023