20 oktober 2015

Portugal inloopshirt Euro 2016

Het nieuwe Portugal inloopshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Portugese voetbalbond. Dit zogenaamde warming-up shirt wordt door de spelers van Portugal gedragen tijdens het warmlopen voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden en ter voorbereiding op de kwalificatie-en oefenwedstrijden voor het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Het pre match top wordt dus niet gedragen tijdens trainingen van het land, maar alleen tijdens het warmlopen. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt, welke qua prijs een perfect alternatief biedt voor het voetbalshirt van het land. Daarna geven we aan waar je dit inloopshirt exclusief kunt kopen.

Paarse Portugal inloopshirt Euro 2016

Het Portugal pre match top is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van het nationale elftal van de Zuid Europeanen. Dit shirt is paars in verschillende tinten. Het pre match trainingsshirt bevat namelijk fllitsende paarse dunne horizontale strepen die in elkaar overlopen. Deze flitsende strepen worden zowel aan de linkerkant als de rechterkant van het shirt afgewisseld. Ook de mouwen hebben dit design. Verder bevat het nieuwe trainingsshirt van Portugal een klassieke crew neck welke een donkere tint paars heeft. De mouwen bevatten op hun beurt weer een strip, die iets lichter paars is. De linker borst bevat het logo van de voetbalbond van het land. De andere borst bevat het logo van Nike, welke sinds 1997 kledingsponsor is van het nationale elftal van de Portugezen en de andere vertegenwoordigende teams. Verder staat op de achterkant van de pre match top de naam van het land: PORTUGAL. De naam van het land staat iets subtieler op het shirt dan op voorgaande edities het geval was. Check hieronder de foto's van het nieuwe inloopshirt, welke gedragen wordt door sterren als Cristiano Ronaldo, Pepe, Nani en Meireles tijdens het EK in Frankrijk en de periode 2016-2017. De trainingskleding van het land is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester.

Portugal pre match top Euro 2016 kopen

Het nieuwe pre match top van Portugal voor 2016-2017 kan je voor volwassenen en kinderen kopen in de shops hieronder. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 55,- en voor kinderen € 45,-. Check ook andere Portugal producten hiernaast of hieronder, zoals de voetbalshirts, retro shirts en t-shirts. En vergelijk bovendien de prijzen van deze shirts. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Portugal inloopshirt in de online Portugal voetbalshop

of in de officiële Portugal shop van Nike!


Portugal -pre -match -top -2016-2017

Portugal -inloopshirt -euro -2016