12 juli 2016

Portugal EURO 2016 winners t-shirts gelanceerd!

Direct na het winnen van het EK zijn de Euro 2016 winners t-shirts van het land door Retake gelanceerd. Portugal won de finale van Euro 2016 op 10 juli 2016 in het Stade De France door gastland Frankrijk met 1-0 te verslaan in de verlenging. Eder wist al enige te scoren, waardoor Portugal voor het eerst in de geschiedenis beslag legde op het Europees kampioenschap. Ter ere daarvan heeft het Engelse merk Retake een tiental verschillende t-shirts gelanceerd met prints ter ere van de EURO 2016 winst.

Het meest populaire t-shirt is het t-shirt met een print van de Eiffeltoren in de kleuren van de Portugese vlag: groen/rood/goud. In deze print zijn de namen van alle spelers van de Portugese selectie verwerkt: Rui Patricio, Eduardo Carvalho, José Fonte, Bruno Alves, Vieirinha, Anthony Lopes, Cedris Soares, Joao Mountinho, Raphael Guerreiro, Ricardo Carvalho, Joao Mario, Pepe, Ardrien Silva, Eliseu Pereiro dos Santos, William Carvalho, Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma, André Gomes, Renato Sanches, Rafa Silva, Danilo, Eder en Nani. In de print van de Eiffeltoren zelf is de tekst: ''Portugal – Franca 2016 – Selecao Nacional – Campeoes da Europa 2016'' verwerkt. Dit t-shirt is zowel in het wit als in het bordeaux rood of paars te verkrijgen. Als knipoog naar Euro 2016 heeft het merk bovendien een t-shirt gelanceerd met daarop een print van Europa in de kleuren van de Portugese vlag. Een gouden tekst als verwijzing naar het winnen van het EK mag op deze paarse en witte t-shirts niet ontbreken. Een aantal van deze t-shirts kunnen ook met een print van de namen en nummers van de spelers gekocht worden. Zo is het mogelijk de t-shirts te scoren met de naam en het nummer van Ronaldo (7) of die van nieuwbakken Bayern München talent Renato Sanches. Ook het zogenaamde ''Road to Victory'' t-shirt is direct een populair t-shirt. Hierop staan namelijk alle uitslagen en details van de wedstrijden die door Portugal op het EK gespeeld heeft en tot de winst geleid hebben: Portugal – Ijsland 1-1, Portugal – Oostenrijk 0-0, Hongarije – Portugal 3-3, Kroatië – Portugal 0-1. Polen – Portugal 1-1 wns, Portugal – Wales 2-0, Portugal – Frankrijk 1-0. Ook dit t-shirt is zowel in het wit als paars te verkrijgen.

De nieuwe Euro 2016 winner t-shirts van het land dat onder leiding staat van trainer Fernando Santos zijn zowel beschikbaar voor kinderen als voor volwassenen en ook nog in een speciale damesversie. Check in de onderstaande shop ook andere fan t-shirts van het land of van Cristiano Ronaldo of van oud-spelers als Figo en Rui Costa.

Koop de officiële Portugal EURO 2016 winners t-shirts in deze shop

Wil je het Portugal EURO 2016 Nike wedstrijdshirt kopen, check dan deze officiële shop! (inclusief officiële bedrukking)

 


Portugal -euro -2016-winner -t -shirts