Plymouth Argyle voetbalshirts 2023-2024

Plymouth Argyle heeft officieel de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Dit is gebeurd in samenwerking met kledingsponsor Puma, die als sinds 2011 de officiële kledingsponsor van de club is. Vorig jaar werd Plymouth Argyle kampioen in de Engels League One, waardoor het dit seizoen voor het eerst zijn wedstrijden in de Championship gaat spelen. 

Plymouth Argyle thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt van Puma voor Plymouth Argyle in het seizoen 2023-24 brengt het traditionele groen van de club samen met goud voor een stijlvolle uitstraling. Het shirt heeft gouden accenten langs de randen en een V-hals, evenals het logo van de belangrijkste partner, Bond Timber. Daarnaast is ook het logo van Puma in het goud op de rechterborst aangebracht en het clublogo op de linkerborst. Het voetbalbroekje heeft dezelfde groene kleur als het voetbalshirt, met een goud accent aan de onderkant van de broekspijp. Ook op het voetbalbroekje zijn beide logo’s in goud aangebracht. De voetbalsokken zijn bijna volledig groen, met uitzondering van de gouden streep aan de bovenkant van de sok en het gouden Puma logo in het midden.

Plymouth Argyle uitshirt 2023-2024

Het uitshirt van Puma voor Plymouth Argyle in het seizoen 2023-2024 heeft een helder en strak ontwerp. Het overwegend witte shirt heeft groene accenten en logo's. Een opvallend kenmerk is de verticale, tweekleurige streep in het midden van het voetbalshirt. Op het uitshirt zijn ook de logo's te zien van de belangrijkste partners, Bond Timber en Vertu Motors, de officiële partner van de club. Zowel het Puma logo als het clublogo zijn in het groen op de borst aangebracht. Voor het voetbalbroekje is gekozen voor de kleur wit, met een groen accent aan de onderkant. Het clublogo en het Puma logo zijn ook hier in het groen op beide benen aangebracht. De voetbalsokken zijn voornamelijk wit met een groene streep aan de bovenkant en het groene Puma logo in het midden.

Deze voetbalshirts kun je alleen in de clubshop van de Engelse voetbalclub bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024? Check het in deze fanshop! 

Plymouth Argyle voetbalshirts 2023-2024
Plymouth Argyle voetbalshirts 2023-2024
Plymouth Argyle voetbalshirts 2023-2024
Plymouth Argyle voetbalshirts 2023-2024