16 augustus 2016

Pescara Calcio voetbalshirts 2016-2017

De Italiaanse club PESCARA heeft in samenwerking met kledingsponsor Errea de nieuwe shirts voor 2016-2017 bekend gemaakt. In deze shirts speelt Pescara de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. Pescara eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats in de Serie B, waarna het na play-offs promoveerde naar het hoogste niveau van Italië. Pescara lanceerde in samenwerking met Errea maar liefst vier nieuwe shirts voor 2016-2017. Deze werden gepresenteerd onder het motto #FeelYourPassion. Uiteraard bespreken we ze hieronder allemaal kort.

Het nieuwe Pescara thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de witte en blauwe verticale banen over het shirt. Dit shirt is uitgerust met een v-hals en een kleine opstaande kraag. Het uitshirt van Pescara is dit jaar overwegend geel met diagonale verfstrepen in het blauw over de borst. De blauwe kleur komt ook terug in de open hals en de opstaande kraag, evenals in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het nieuwe 3e shirt van Pescara is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de witte en helder blauwe accenten. Deze accenten komen terug in de ronde hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en in een band aan de onderkant van het shirt. Een vierde voetbalshirt completeert het geheel aan shirts voor 2016-2017. Dit shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar bevat rode en witte verticale banen, welke iets breder zijn dan op het thuisshirt. Op alle nieuwe shirts van Pescara staat het logo van Errea op de rechter borst en het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Adriatico, op de linker borst.

Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts die vanaf nu gedragen worden door sterren als Caprare, Verre, Manaj, Benali en andere sterspelers van de Italiaanse club. Deze shirts zijn vooralsnog alleen te koop in de online clubshop van de Italianen. Andere Serie A shirts scoor je in deze SHOP!

Pescara -voetbalshirts -2016-2017