17 juli 2016

PAS Giannina Europa League voetbalshirt 2016-2017

Pas Giannina heeft een speciaal Europa League gelanceerd voor 2016-2017. In dit nieuwe shirt speelt de club (als het een 3-0 voorsprong op het Noorse Odd komende week niet verspeelt) dus ook in de voorronde van de Europa League tegen AZ eind juli en begin augustus. PAS Giannina werd afgelopen jaar zesde in de Griekse competitie. Deze plaats gaf geen recht op Europees voetbal, maar omdat de nummer vijf, Panionios, uitgesloten is van Europees voetbal, mocht Giannina toch instromen in de Europa League. Nike is de kledingsponsor van de club en heeft in samenwerking met de Grieken een nieuw shirt gelanceerd. We bespreken het shirt van de club uit Ioannina hieronder.

Het nieuwe shirt van PAS Giannina wordt gekenmerkt door de blauwe verticale banen over het shirt. Deze banen hebben aan de boven- en onderkant een vervagend effect en hebben bovendien een glimmend effect. Hiermee is het nieuwe PAS Giannina voetbalshirt voor 2016-2017 gebaseerd op het Striped Division II template van Nike. Het shirt is daarnaast uitgerust met een v-hals en de mouwen en achterkant van het shirt zijn geheel blauw. De rechter borst is uitgerust met de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor FUNKYBUDDHA versiert het midden van het shirt, terwijl de mouwen en de achterkant van het nieuwste Europa League voetbalshirt van PAS Giannina zijn uitgerust met verschillende subsponsoren. Het nieuwe tenue van de club uit Griekenland wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van PAS Giannina uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder een foto van het nieuwe PAS Giannina Europa League shirt voor 2016-2017!

Dit nieuwe shirt is alleen te koop via de clubshop van de Grieken. Andere voetbalshirts voor 2016-2017 check je in deze officiƫle online shop!


Pas -giannia -shirt -2106-2017

Gerelateerd nieuws