30 maart 2017

Palestina voetbalshirts 2017-2018

Het nieuwe voetbalshirt van het nationale eltal van Palestina is inmiddels officieel gelanceerd door de voetbalbond van het land en kledingsponsor Romai. In deze nieuwe shirt speelt het nationale voetbalelftal van Palestina de oefenwedstrijden gedurende 2017 en de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op de Azië Cup in 2018. Het land is vorig jaar al uitgeschakeld in de race om plaatsing voor het WK in Rusland. In een poule met Saudi Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Maleisië en Oost Timor werd het land derde waardoor het zich niet plaatste voor de laatste kwalificatieronde voor het WK. Het land plaatste zich nog nooit voor een WK. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt van Palestina.

Het nieuwe Palestina voetbalshirt is geheel rood en bevat een ronde hals met een kleine opstaande kraag. Deze kraag bevat ook weer witte accenten. Verder bevat het shirt op de borst een watermerk van een olijfboom. De olijfboom is één van de symbolen van Palestina. Het is in het land het symbool van standvastigheid. Bovendien wordt gezegd dat de oudste olijfboom in Palestina staat. Deze wordt Al-Badawi (The Old One) genoemd en is tussen de 4000-5000 jaar oud. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Romai en de andere borst bevat het logo van de Palestijnse voetbalbond PFA (Palestina Football Association). Het nieuwe tenue van Palestina wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte accenten.

Het nieuwe shirt van Palestina kan je vanaf per direct kopen in de onderstaande SHOP. Hier kan je het shirt van het Aziatische land ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Check daar ook andere merchandising van het land. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Palestina tenue in deze WINKEL!

Gerelateerd nieuws