Omonia Nicosia voetbalshirts 2021-2022

De Cypriotische kampioen Omonia Nicosia heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe Omonia Nicosia voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Cyprus de A Divizion, beker en Europese thuiswedstrijden in het New GSP Stadium in de hoofdstad van Cyprus in 2021-2022.

Omonia Nicosia thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Macron Omonia Nicosia thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1986-1987. Dit is het seizoen waarin de club voor de vijftiende keer in de historie kampioen van Cyprus werd. Het nieuwe Omonia Nicosia thuisshirt bevat een design van verticale groene banen. De banen hebben twee tinten groen en worden geflankeerd door dunnere, witte lijnen. Verder bevat het thuistenue een witte V-hals. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier is namelijk een label in de clubkleuren van Omonia Nicosia verwerkt met het clublogo. Onder deze tag staan de namen van de selectie van het seizoen 1986-1987. Het Macron hero logo op de rechterborst is goud en de andere borst bevat de badge van de club. Rondom het logo bevindt zich ook nog een groter watermerk van het logo en boven het logo staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de 21 landskampioenschappen van de club. De onderkant van het tenue bevat bovendien nog een goud label. Het thuistenue van Omonia Nicosia wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met witte accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Alle tenues van het Italiaanse sportmerk Macron zijn dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem in de stof van het tenue verwerkt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Omonia Nicosia tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hubocan, Tzionis, Loizou, Adam Lang, Duris, Mavrias en andere spelers. De nieuwe Omonia Nicosia tenues 2021-2022 kun je vooralsnog alleen in de officiële clubshop van de Cypriotische club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2021-2022? Check het in deze winkel! 

Omonia Nicosia thuisshirt 2021-2022

Gerelateerd nieuws