24 augustus 2015

Officiële Borussia Dortmund bedruking 2015-2016

De bedrukking voor de Borussia Dortmund voetbalshirts voor 2015-2016 is inmiddels ook officieel gelanceerd door Borussia Dortmund. Dit betreft de officiële bedrukking van de namen en nummers van de spelers voor zowel het Borussia Dortmund thuisshirt voor 2015-2016 als het nieuwe uitshirt van de club die dit jaar Europa League speelt. Opvallend aan deze bedrukkingen is dat de bedrukking voor het thuisshirt een andere stijl heeft dan de bedrukking van het uitshirt. De reden hiervan is dat Borussia Dortmund in hetzelfde uitshirt speelt als vorig jaar het geval was. Dat betekent dat Borussia Dortmund voor het uitshirt dezelfde bedrukking gebruikt als in 2014-2015 en voor het thuisshirt een geheel nieuwe bedrukking heeft gelanceerd. Beide officiële printings worden in dit blog besproken. Bovendien geven we de informatie waar je het Dortmund voetbalshirt met eigen naam en nummer kunt kopen.

Bedrukking Borussia Dortmund voetbalshirt 2015-2016

De bedrukking voor het Borussia Dortmund thuisshirt heeft dit seizoen een klassieke stijl. Omdat het Borussia Dortmund thuisshirt traditioneel geel is, is de bedrukking aan de achterkant van het shirt contrasterend daaraan en is deze dus zwart. Wat verder opvalt aan de printing is dat de rugnummers een schaduw bevatten. Bovendien bevat het rugnummer aan de onderkant het logo van de club. De letters en de namen van de bedrukking voor het thuisshirt zijn geheel zwart, bevatten geen schaduw en ook geen logo van de club. Het uitshirt van Borussia Dortmund is zwart met gele details. De bedrukking van het uitshirt voor 2015-2016 is daarom contrasterend en dus overwegend geel. Verder bevatten de rugnummers voor het nieuwe Borussia Dortmund uitshirt diagonale en horizontale lijnen, waardoor deze een snel uiterlijk hebben. Ook aan de onderkant van de rugnummers voor het Borussia Dortmund uitshirt staat het logo van de club. De letters van deze bedrukking zijn geel en bevatten geen zwarte strepen en ook niet het logo van de club. Check hieronder foto's van de Borussia Dortmund voetbalshirts met officiële bedrukking voor 2015-2016 van sterren zoals Reus, Kagawa en Aubameyang.

Borussia Dortmund voetbalshirt met eigen naam en nummer kopen

Het Borussia Dortmund voetbalshirt kan je vanaf nu met een eigen naam en nummer kopen of van één van de sterren van de club in de online Borussia Dortmund shop van Subside Sports. Dit betreft de officiële Borussia Dortmund bedrukking. Check bij Subside Sports ook de Borussia Dortmund voetbalshirts met Fan Style bedrukking. De Fan Style printing is in kleur, font en stijl identiek aan de officiële bedrukking, maar bevat alleen niet het logo van de club in de rugnummers. Om deze reden is deze bedrukking goedkoper!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Dortmund -AubameyangDortmund -Reus -shirt

Borussia -Dortmund -Kagawa