18 juli 2016

Officiële bedrukking Inter Milan voetbalshirt 2016-2017

De officiële bedrukking voor het nieuwe Inter Milan voetbalshirt voor 2016-2017 is officieel door de club bekend gemaakt. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van het nieuwe Inter Milan thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017. Aan deze bedrukking is weinig veranderd ten op zichte van vorig jaar, behalve de kleur. We bespreken het hieronder en geven daarna bovendien aan waar je het shirt van Internazionale met eigen naam en nummer exclusief kunt kopen!

Officiële bedrukking Inter Milan thuisshirt

De bedrukking van het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor 2016-2017 is geïnspireerd door de bedrukking die Inter op het voetbalshirt had tijdens het seizoen en op het shirt van 1990-1991. De reden dat deze stijl is gebruikt, is dat het shirt voor 2015-2016 geïnspireerd was door het shirt van 1991, waarin de UEFA Cup gewonnen werd. Deze zelfde bedrukking wordt komend seizoen dus opnieuw gebruikt. Waar de bedrukking vorig jaar wit was, is de officiële printing voor het nieuwe shirt geel. Dit is ook de kleur die gebruikt is voor het logo van Nike en het logo van Pirelli op de voorkant van het nieuwe shirt. Het lettertype of font van de printing voor het nieuwe Internazionale shirt heeft een hoekige constructie met rondingen. De uiteinden van de rugnummers bevatten een driehoek. Verder worden de rugnummers als het ware gespleten door een blauwe lijn. Bovendien bevatten de onderkant van de rugnummers het logo van de club. Dit logo komt niet terug in de namen van de spelers op de achterkant van het nieuwe voetbalshirt.

Check hieronder de foto's van de stijl van de bedrukking voor het nieuwe Inter Milan shirt voor 2016-2017. Deze bedrukking wordt gebruikt op de shirts waarin Inter Milan de Serie A, Coppa Italie en Europa League wedstrijden speelt komend seizoen.

Inter Milan shirt met eigen naam en nummer kopen

Het nieuwe Inter Milan shirt kan je met de originele bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de spelers kopen in de onderstaande shops. Wil jij dus schitteren in hetzelfde shirt als Icardi, Nagatomo, Biabiany, Kondigbia, Banega, Martins, Erkin, Perisic of andere sterren schitteren? Dat kan in de onderstaande shops. De extra prijs van de bedrukking is ongeveer € 15,- tot € 20,-. Hierbij wordt hoe dan ook de officiële bedrukking van de club gebruikt.In deze shops scoor je zowel het authentic shirt als het replica shirt voor volwassenen en kinderen. Of check het overzicht met beschikbare Inter Milan producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwste Inter Milan voetbalshirt in de online  Inter Milan shop van Nike!

of in de officiële Inter Milan SHOP

Inter -milan -bedrukking -2016-2017