2 augustus 2015

Officiële bedrukking Arsenal voetbalshirts 2015-2016

De officiële bedrukking voor de Arsenal voetbalshirts van 2015-2016 is inmiddels ook gelanceerd. Arsenal speelt dit seizoen met twee soorten bedrukkingen op de achterkant van de voetbalshirts. Tijdens de Premier League wedstrijden speelt Arsenal met de officiële Premier League bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts en tijdens de Cup wedstrijden (FA Cup, League Cup en Champions League) speelt Arsenal met een andere bedrukking op de achterkant van de shirts. Beide nieuwe bedrukkingen zullen we in dit blog bespreken. Bovendien vind je hier informatie over waar je het Arsenal shirt met de officiële bedrukking kunt kopen.

Bedrukking Arsenal voetbalshirt 2015-2016

De officiële bedrukking voor het Arsenal voetbalshirt tijdens de Premier League betreft de officiële Premier League bedrukking. Dit is de bedrukking waar alle Premier League op de achterkant van de voetbalshirts mee spelen dit seizoen. Deze bedrukking heeft een klassiek lettertype en is op de achterkant van het Arsenal thuisshirt van dit seizoen wit met een zwarte uitlijning. Zowel de namen van de spelers als de rugnummers zijn wit met een zwarte uitlijning. Alleen bevatten de rugnummers ook het logo van de Barclays Premier League. Op het nieuwe Arsenal uitshirt is deze bedrukking donker blauw met een witte uitlijning. Tijdens de League Cup, FA Cup en Champions League wedstrijden speelt Arsenal met een andere bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts. Dit is een bedrukking die door Arsenal zelf gelanceerd is. De Cup bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts tijdens de Cup wedstrijden is geïnspireerd door het A logo dat op de achterkant van alle nieuwe Arsenal voetbalshirts voor 2015-2016 staat. De bedrukking is wit en bevat een 3D effect, omdat zowel de rugnummers als de namen van de spelers verticale, horizontale en diagonale rode lijnen door deze bedrukking bevat. De rugnummers van deze Cup bedrukking bevatten het logo van Arsenal en de letters van de spelers niet. Check hieronder zowel foto's van het Arsenal shirt met de officiële Premier League bedrukking en ook van het Arsenal voetbalshirt met de officiële Arsenal Cup bedrukking!

Arsenal voetbalshirt met eigen naam en nummer kopen

Wil je het Arsenal shirt met een eigen naam en nummer kopen? Dan kan dit zowel voor kinderen als voor volwassenen! Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2015-2016 en uitshirt voor dit seizoen kan je zowel met de officiële Premier League bedrukking als met de officiële Arsenal bedrukking kopen in de online Arsenal shop van Subside Sports. Wil je je Arsenal shirt laten bedrukken met de bedrukking van sterspelers als Alexis, Walcott, Wilshere, Özil, Giroud, Giroud, Ramsey of Cazorla? Dan kan dat ook! Check ook de beschikbare Arsenal producten hiernaast!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Officiele -premier -league -bedrukking -arsenal -shirt


Arsenal -cup -bedrukking -2015-2016