16 mei 2016

Officiële bedrukking AC Milan shirt 2016-2017

De officiële bedrukking voor het AC Milan shirt voor 2016-2017 is bekend! Dit betreft de bedrukking van de namen en de nummers van de spelers voor het AC Milan shirt van 2016-2017. In dit blog bespreken we kort hoe deze bedrukking er op het shirt uit zal zien om daarna aan te geven waar je het shirt van Juventus met officiële bedrukking exclusief kunt kopen.

Officiële AC Milan bedrukking 2016-2017

Omdat de achterkant van het nieuwe AC Milan thuisshirt voor 2016-2017 geheel zwart is, is voor de bedrukking van de namen en de nummers van de spelers gekozen voor een contrasterende kleur. De bedrukking op het shirt is namelijk overwegend wit en bevat een rode omranding, waardoor de clubkleuren van de Rossoneri terug komen in de bedrukking. Voor de stijl en het lettertype van de namen en nummers is gekozen voor het zogenaamde Milan font, wat dus ook geheel in stijl is van de club. De namen van de spelers bevatten aan de onderkant niet het logo van de club, maar de rugnummers wel. Check hieronder de foto's van het AC Milan shirt met de officiële bedrukking van sterren als Honda, Menez, Mexes, Montolivo of andere spelers.

AC Milan shirt met eigen naam en nummer kopen

Wil je het nieuwe AC Milan shirt voor 2016-2017 met originele bedrukking voor volwassenen of kinderen kopen? Dat kan in de shops hieronder. Hier kan je jouw AC Milan voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer, maar ook met de naam en het nummer van één van de spelers van de club zoals Honda, Menez, Mexes, Montolivo of andere sterren van de Italiaanse club. De extra prijs van de bedrukking is € 15,- tot € 20,- bovenop de prijs van het shirt. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 85,- € 90,- en voor kinderen een prijs van € 70,-. Wil je andere Juventus producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het AC Milan shirt met officiële bedrukking in de officiële AC Milan shop.

Officiele -ac -milan -bedrukking -2016-2017

Bron foto's: Adidas