13 augustus 2015

Officiële Bayern München bedrukking 2015-2016

De officiële bedrukking voor het Bayern München voetbalshirt voor 2015-2016 is inmiddels ook officieel gelanceerd door Adidas en de Duitse club. Dit betreft de officiële Bayern München bedrukking van de spelersnamen en nummers op de achterkant van de voetbalshirts voor 2015-2016. Zowel op het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt heeft Bayern München een geheel nieuwe bedrukking ontwikkeld, die we in dit blog kort zullen bespreken. Bovendien geven we informatie waar je het Bayern München voetbalshirt met officiële bedrukking voor volwassen en kinderen kan kopen!

Officiële bedrukking Bayern München voetbalshirt 2015-2016

Het Bayern München thuisshirt 2015-2016 heeft zoals vrijwel elk seizoen een donker rode kleur. Hierdoor moet de officiële bedrukking voor het Bayern München thuisshirt een contrasterende kleur hebben. Bayern München en Adidas hebben gekozen voor wit als de kleur voor de officiële bedrukking van het thuisshirt. Verder wordt deze printing gekenmerkt door het statige lettertype voor zowel de namen als de rugnummers van de spelers. De rugnummers bevatten aan de onderkant het logo van Bayern München. Wat verder opvallend is aan de bedrukking van de Bayern München shirts is dat de rugnummers boven de namen van de spelers staan. Het komt vaker voor dat dit andersom het geval is. Oorzaak hiervan is dat de naam van de club traditioneel boven de rugnummers van Bayern staat op de voetbalshirt. Het Bayern München uitshirt 2015-2016 heeft wit als hoofdkleur. Dit is de reden dat Bayern en Adidas voor donker rood (de kleur van het thuisshirt) hebben gekozen als kleur van de bedrukking. Deze heeft hetzelfde lettertype als de printing voor het thuisshirt en ook de rugnummers bevatten het logo van de club aan de onderkant. Check hieronder voorbeelden van de Bayern München voetbalshirts met de officiële bedrukking van sterspelers als Robben, Lewandowski, Müller, Thiago, Dante en Alonso.

Bayern München shirt met eigen naam en nummer kopen

Het Bayern München voetbalshirt kan je voor kinderen en volwassenen met een eigen naam en nummer of een naam van de spelers kopen in de officiële Bayern München shop van Adidas of de online Bayern München shop van Subside Sports. Dit betreft de officiële Bayern München bedrukking als in dit blog besproken. Laat dus snel je Bayern München shirt voorzien van je eigen naam en nummer of één van de sterspelers! Check ook het overzicht met andere beschikbare Bayern München producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Geef hieronder je mening over de officiële Bayern München bedrukking!

Officiele -bayern -bedrukking -2015-2016
Officiele -bedrukking -bayern -munchen -uitshirt -2015-2016