13 mei 2017

Officiële bedrukking Manchester United voetbalshirt 2017-2018

Nu de nieuwe Manchester United voetbalshirts voor 2017-2018 bekend zijn, is het tijd om de officiële bedrukking voor de tenues van 2017-2018 te bespreken. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van de shirts. Zoals bekend draagt Manchester United tijdens de Premier League wedstrijden een andere bedrukking dan tijdens de FA Cup en Europese wedstrijden. Tijdens de Premier League wedstrijden draagt United zoals alle teams in de competitie de Premier League printing en tijdens de overige wedstrijden draagt United de Man United bedrukking. Beide bedrukkingen hebben een geheel nieuwe stijl! Check het hieronder!

Vanaf het seizoen 2017-2018 dragen alle teams in de Premier League een geheel nieuwe bedrukking. Deze bedrukking is wat meer straight dan de wat sierlijke oude Premier League printing. Op zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de club is deze bedrukking wit. De namen van de spelers bevatten niet het logo van de Premier League, maar bij de rugnummers is dit wel het geval. De omranding van zowel de nummers als de letters van de officiële Premier League printing is zwart. Ook de officiële Manchester United bedrukking voor de voetbalshirts van 2017-2018 heeft een geheel nieuwe stijl. De stijl van deze bedrukking heeft wat weg van het NFL font. Zowel de letters als de nummers van deze bedrukking bevatten hoeken. De letters van de namen zijn geheel wit en de nummers hebben een wat specialere stijl. De rugnummers bevatten namelijk een zwarte omlijning en verder zijn de rugnummers uitgerust met dunne zwarte stippen. Aan de onderkant van de rugnummers prijkt het logo van United.

Het nieuwe Manchester United shirt kan je per direct kopen met deze officiële bedrukking! Wil je dus in hetzelfde shirt schitteren als Zlatan, Pogba, Blind, Mkhitaryan, Rashford, Rooney, Mata of andere sterren? Dat kan met deze bedrukkingen vanaf nu in de onderstaande online winkels. Voor de bedrukking wordt vaak een extra prijs berekend van € 15,- tot € 19,95. Wil je andere Manchester United producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het shirt met officiële bedrukking in deze SHOP

of deze WINKEL!