24 mei 2017

Officiële AC Milan bedrukking 2017-2018

Nadat vorige week het nieuwe AC Milan thuisshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt is door adidas en de Italiaanse club, heeft de club van trainer Montella nu ook de officiële bedrukking voor de AC Milan shirts van dit seizoen bekend gemaakt. Dit betreffen de bedrukkingen van de namen en de nummers van de spelers op de achterkant van de shirts dit seizoen. Hieronder bespreken we kort de kleur, het lettertype/font en de stijl van de bedrukking van de nieuwe Milan tenues.

Stijl, font en kleur AC Milan bedrukking

Het nieuwe AC Milan thuisshirt 2017-2018 bevat zoals altijd zwarte en rode verticale banen over het shirt. Dit betekent dat de kleur van de bedrukking op de achterkant van de shirts contrasterend moet zijn om wat meer op te vallen. Dit jaar hebben Milan en adidas voor de kleur wit gekozen, nadat het vorig seizoen zilver was met een rode omlijning. De printing van dit seizoen bevat geen omlijning en heeft een vrij simpel, maar speels lettertype. Dit geldt zowel voor het rugnummer op de shirts als de namen en de nummers van de spelers. De onderkant van de rugnummers zijn uitgerust met het logo van de club. Dit geldt niet voor de letters van de namen van de spelers. Bij de bedrukking van Milan staan de namen boven de rugnummers. Op het thuisshirt is de bedrukking dus geheel wit en op het nieuwe AC Milan uitshirt voor 2017-2018 wordt deze bedrukking donker rood. Deze bedrukking betreft de officiële en originele AC Milan printing die de spelers op de shirts dragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen.

AC Milan voetbalshirt met eigen naam en nummer kopen

Wil je het nieuwe AC Milan shirt met een eigen naam en nummer of de naam en het nummer van één van de spelers kopen? Dat kan zowel voor kinderen als voor volwassenen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor kinderen is normaliter € 69,95 en voor volwassenen € 84,95. De extra prijs voor het bedrukken van de shirts met de officiële bedrukking is € 15,-. Wil je andere producten van AC Milan kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het AC Milan shirt bedrukking in de officiële Adidas shop.