Nîmes Olympique voetbalshirts 2020-2021

De Franse voetbalclub Olympique Nîmes en kledingsponsor Puma hebben inmiddels ook de nieuwe Nîmes Olympique voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden gedurende dit seizoen. ‘’Les Crocos’’ eindigde afgelopen seizoen op een achttiende plek in de Franse competitie en wist zich dus maar net te handhaven. Nîmes speelt haar thuiswedstrijden in het Stade des Costieres.

Nîmes Olympique thuisshirt 2020-2021

Het Olympique Nîmes thuisshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend rood en wordt gekenmerkt door de speciale print op de mouwen. Deze print is geïnspireerd door de huid van een krokodil en dit verwijst naar de bijnaam van de club: Les Crocos. Verder bevat het tenue een toelopende v-hals en de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een witte band. Het logo van Puma prijkt zowel op het midden van de borst als op beide mouwen. De linkerborst bevat het clublogo en de rechterborst het wapen van de stad. Hoofdsponsor Bastide Médical prijkt op het midden van de voetbalshirts. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ‘’ MCMXXXVII’’, wat verwijst naar het oprichtingsjaar van de Franse club: 1937. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte accenten.

Nîmes Olympique uitshirt 2020-2021

Olympique Nîmes heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts, welke hetzelfde template hebben als het thuisshirt. Het eerste uitshirt is wit met rode details. De krokodillenhuidprint op de mouwen is rood en hetzelfde geldt voor alle logo’s op het tenue. De v-hals en de zijkanten van het tenue bevatten ook een rode band en het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van Nîmes Olympique is zwart met een rode print op de mouwen en de logo’s op het 3e voetbalshirt zijn wit. Zowel het uitshirt als het 3e tenue bevat het oprichtingsjaar in de hals. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en rode kousen. Alle tenues van Puma zijn uitgerust met de Dry Cell technologie van het Duitse sportmerk, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Nîmes tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cubas, Briancon, Meling, Ripard, Roux, Moussa Koné en andere spelers.

De nieuwe tenues van Olympique Nimes kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële winkel van de club. Ben je op zoek naar andere Ligue 1 voetbalshirts, check het dan in deze Ligue 1 fanshop! 

Olympique Nimes thuisshirt 2020-2021

Nimes uitshirt 2020-2021

nimes 3e shirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws