10 april 2019

Nike lanceert gaaf Brazilië trainingsjack voor 2019-2021

De Braziliaanse voetbalbond en Nike hebben als onderdeel van de ''100 years Copa America anniversary'' collectie ook een speciaal N98 jack gelanceerd. Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Brazilië in eigen land de Copa America won. 100 jaar na dato vindt het Zuid Amerikaanse kampioenschap opnieuw plaats in Brazilië. Tijd om dat te vieren met een speciale collectie, waaronder ook een nieuw thuisshirt en uitshirt. Het nieuwe N98 trainingsjack wordt met name gedragen tijdens het afspelen van het volkslied en bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Copa America 2019 wedstrijden en overigen wedstrijden in de periode 2019-2021.

Wit Brazilië N98 trainingsjack - een ode aan het voetbalshirt van 1919

Het nieuwe N98 trainingsjack is met name een ode aan het voetbalshirt van 1919. Dit betreft het voetbalshirt waarin de ''Goddelijke Kanaries'' voor het eerst in de geschiedenis het kampioenschap van Zuid Amerika wonnen. Destijds droegen de Brazilianen een wit voetbalshirt. Het nieuwe N98 jack is geheel wit met blauwe details. De band aan de onderkant van het trainingsjack is blauw en hetzelfde geldt voor de hoge hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de swoosh en het nieuwe logo van de Braziliaanse voetbalbond op de borst zijn blauw. Het nieuwe embleem van de Braziliaanse voetbalbond is een moderne versie van het oude logo met dezelfde elementen als het oude logo, maar dan met een wat flitsender design en lichtere kleuren. Boven het embleem van de Braziliaanse bond staan vijf sterren, die verwijzen naar het winnen van het WK van 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002. Het N98 trainingsjack bevat bovendien twee zakken aan de zijkanten van het trainingsjack. De N98 jacks hebben hun populariteit te danken aan het Braziliaanse voetbalelftal. Tijdens het WK van 1998 in Frankrijk droegen de spelers van het Braziliaanse voetbalelftal een opvallend nieuw jack tijdens het afspelen van het volkslied. De basis van het jack is in stand gehouden en meer dan jaar na dato is het trainingsjack nog steeds een populair item in de Nike Sportswear collectie. 

Het nieuwe N98 trainingsjack van het Braziliaanse elftal bestaat voor 47% uit katoen en 53% uit polyester. Hierdoor is het jack zowel perfect om in te sporten als om casual te dragen! Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingsjack dat de komende jaren gedragen wordt door spelers als Neymar, Coutinho, Firmino, Neres en tal van andere sterren.

Brazilië trainingsjack bestellen

Het nieuwe N98 trainingsjack van het Braziliaanse voetbalelftal kun je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Het jack is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 79,95. Check ook andere Brazilië producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwste Brazilië voetbalshirt direct in DEZE SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)