Niger voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Niger en het lokale sportmerk Tokaji hebben inmiddels ook de nieuwe Niger voetbalshirts 2021-2022 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt het nationale elftal van Niger (niet te verwarren met Nigeria) de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, alsook de Africa Cup of Nations 2021 wedstrijden, welke deze maand plaatsvindt. In de poulefase van het toernooi neemt het Nigerees voetbalelftal het op tegen Libië, Democratische Republiek Congo en Congo.

Niger thuisshirt 2021-2022

Het Niger thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geheel rood en bevat een all-over graphic print op de mouwen en aan de zijkanten van het voetbalshirt in het rood/geel. Deze print is geïnspireerd door de cultuur van het West Afrikaanse land. Daarnaast bevat het tenue een gele v-hals en een gele taping in de nek. Het logo van Tokaji prijkt in het wit op de rechterborst en wordt gekenmerkt door een gazelle. De linkerborst bevat de badge van de nationale voetbalbond van Niger, de Fédération Nigerienne de Football (FNF). De achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek de vlag van het land. Het thuistenue van Niger wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en groene kousen.

Niger uitshirt 2021-2022

Het Niger uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat in het oranje/wit dezelfde graphic print als op het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt is uitgerust met een v-hals. Het logo van Tokaji is oranje en verder bevat het tenue dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en witte kousen. Niger heeft ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit voetbalshirt is geheel groen en heeft ook dezelfde graphic print als het thuis- en uittenue. Ook het 3e shirt is uitgerust met een v-hals en alle logo’s en details zijn hetzelfde als op het thuisshirt en uitshirt. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en oranje kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Niger tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Moutari, Maazou, Zakari Adje, Djibrilla, Ali Mohamed en nog meer spelers.

De nieuwe Niger voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog niet in Europa bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop Niger t-shirt? Check het dan in deze Niger fanshop! 

Niger thuisshirt 2021-2022

Niger uitshirt 2021-2022

Niger 3e voetbalshirt 2021-2022

Gerelateerd nieuws