COPA Football weet voetbal en mode met elkaar te verenigen. Onlangs lanceerde dit unieke sportfashion labelde de nieuwe najaarscollectie. Deze collectie zit weer boordevol meesterlijke t-shirts, sweats en hoodies. Allemaal gebaseerd op de meest memorabele momenten uit de mooie voetbalsport. Voor de najaarscollectie heeft COPA weer samengewerkt met bekende voetbal fotografen en grafisch ontwerpers. Ook bekende voetballers uit de Nederlandse eredivisie zijn weer als model geselecteerd. Voor de presentatie van de nieuwe Fall Winter 2014 collectie viel de eer aan Erik Falkenburg en Joey Suk van NAC Breda, Alexander Büttner van Dynamo Moscow, Nemanja Gudelj en Jan Wuytens van AZ Alkmaar en Danny Holla van het Engelse Brighton & Hove Albion FC.

In totaal bestaat nu de COPA collectie uit 125 modieuze T-shirts, 25 truien en sweats. Allemaal met voetbal als belangrijkste inspiratiebron.

Daarnaast zijn er in de COPA Fall Winter 2014 collectie nog eens vier nieuwe retro stijlen worden toegevoegd. De retro voetbalshirts van Aberdeen Football Club, DSC Arminia Bielefeld, Partick Thistle Football Club en Cork City FC completeren COPA Classic lijn.

De COPA Fall Winter 2014 collectie is nu verkrijgbaar bij dé nr.1 COPA store Sportus.nl.

COPA1 (2)

COPA2

COPA3

COPA4 (1)

CC-785 (1)

CC-722

CC-799

CC-790 (1)