Namibië voetbalshirts 2021-2023

Umbro en de nationale voetbalbond van Namibië hebben onlangs ook de nieuwe Namibië voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelde het Namibische voetbalelftal al de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK en de Afrika Cup en speelt het ook de overige interlands dit jaar. Namibië heeft zich niet weten te plaatsen voor de Afrika Cup, die momenteel plaats vindt in Kameroen, en ook niet voor het WK in Qatar.

Namibië thuisshirt 2021-2022

Het Namibië thuisshirt 2021-2022 is overwegend rood en bevat een camouflage achtige print. Verder wordt het thuistenue van de ''Brave Warriors'' gekenmerkt door de diagonale groen, witte en blauwe vegen, welke geïnspireerd zijn door de andere kleuren van de nationale vlag. De diagonale strepen staan symbool voor de vleugels van de adelaar uit het logo van de voebtalbond. Verder bevat het Namibië thuisshirt een rode V-hals en een rode band aan de onderzijde van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van Umbro in het wit en de andere borst bevat de badge van de nationale voetbalbond, de Namibia Football Association (NFA). Op het midden van de borst staat de vlag van het land. Het broekje en de kousen van het thuistenue zijn ook volledig rood.

Namibië uitshirts 2021-2022

Het Namibië uitshirt 2021-2022 is grijs en wordt gekenmerkt door een all-over print van zigzag strepen, welke wat weg hebben van een wervelstorm. In werkelijkheid is dit een moderne voorstelling van de grenzen/contouren van het land. Ook dit voetbalshirt bevat een V-hals en de logo's van Umbro en de voetbalbond op de borst zijn zwart. Dit tenue wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen. Namibië heeft daarnaast een alternatief uittenue. Het Namibië 3e shirt 2021-2022 is het meest opvallende tenue uit de collectie van dit seizoen. Dit voetbalshirt is blauw en bevat op de rechter bovenzijde een print van diagonale vlekken in de kleuren van de vlag: groen/wit/rood. Het tenue bevat bovendien een sublimatieprint van het logo van de voebtalbond. Ook dit voetbalshirt is uitgerust met een V-hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op de andere tenues. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Umbro Namibië voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Shalulile, Shilongo, Kavendji, Shitembi en nog meer spelers. De nieuwste Namibië voetbalshirts kun je altijd bestellen in deze fanshop!

Namibië thuisshirt 2021-2022

Namibië uitshirt 2021-2022

Namibië 3e shirt 2021-2022