Montenegro voetbalshirts 2018-2019

De nationale voetbalbond van Montenegro en het Italiaanse sportmerk Legea hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 uitgebracht. In deze tenues speelde het nationale elftal van Montenegro al een aantal wedstrijden in de UEFA Nations League. Daarnaast spelen de Montenegrijnen in deze nieuwe tenues de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020! Check hieronder alle details van zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt van het land!

Montenegro thuisshirt 2018-2019

Het Montenegro thuisshirt voor 2018-2019 is geheel rood met gouden accenten. De rode kleur is geïnspireerd door de kleur van de vlag en de gouden details vinden hun inspiratie in de kust van het land. De gouden accenten zijn te vinden in een dunne lijn in de polo kraag en in een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van kledingsponsor Legea op de rechter borst is goud en dit geldt ook voor de twee knoopjes van de kraag. De linker borst is uitgerust met het logo van de Montenegrijnse voetbalbond, de Fudbalski savez Crne Gore (FSCG). De mouwen hebben een iets donkerdere tint rood. Verder wordt het nieuwe thuistenue compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje met aan de onderkant een subtiele gele lijn. De kousen zijn ook overwegend rood met aan de bovenkant een gele band. In deze band is het logo van de voetbalbond verwerkt. De kousen bevatten aan de onderkant het logo van Legea.

Montenegro uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Montenegro is wit met rode accenten. De rode accenten zijn te vinden in de polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen en ook het logo van Legea op de rechter borst is weer rood. Legea verzorgt in Nederland ook de voetbalshirts van NAC Breda. Verder bevat het uitshirt weinig opvallende details. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een rode band. De kousen zijn wit en hebben aan de bovenkant een rode band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van Montenegro, waarin sterren als Jovetíc, Saviç, Beciraj, Mugosa, Marusic, Tomasevic en andere sterspelers vanaf nu schitteren.

Montenegro voetbalshirt bestellen

De nieuwe Montenegro voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een t-shirt om het nationale elftal van Montenegro mee aan te moedigen tijdens belangrijke wedstrijden? Check het dan exclusief in deze webwinkel!

Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking en directe levering!

Gerelateerd nieuws