21 februari 2017

Minnesota United voetbalshirts 2017-2018

Ook vandaag weer nieuwe Major League Soccer voetbalshirts! Vandaag zijn het er twee van eenzelfde club. Adidas en Minnesota United lanceerden afgelopen weekend zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt voor 2017-2018. In deze shirts speelt Minnesota United de Major League Soccer wedstrijden gedurende de komende twee seizoenen. Minnesota United speelt haar thuiswedstrijden in het TFC Bank Stadium in Minnesota. Minnesota United FC debuteert komend seizoen in de Major League Soccer, omdat Los Angeles FC nog niet klaar was voor het grote werk. Hieronder bespreken we de eerste MLS voetbalshirts van de club die onder leiding staat van trainer Adrian Heath.

Minnesota United thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Minnesota United thuisshirt voor 2017-2018 heeft een speciaal design en bevat een opvallende kleurencombinatie. Het shirt is overwegend donker grijs en bevat licht blauwe details. Deze licht blauwe details komen terug in de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Ook de drie adidas strepen aan de zijkanten van het shirt zijn licht blauw, evenals een dunne streep aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt een v-hals met brede uiteinden aan de zijkanten. Hiermee is het nieuwe trikot van de Amerikaanse club gebaseerd op het adidas Condivo 16 template. De logo's van de club en adidas staan op de borst en op de mouwen prijkt de MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het thuisshirt van ''The Loons.'' Het tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje met licht blauwe details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Minnesota -united -tenues -2017

Minnesota United uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Minnesota United is overwegend wit met zowel grijze als licht blauwe details. De grijze accenten zijn te vinden in de baan aan de onderkant van het shirt en in een vlak over de schouders en mouwen. De licht blauwe accenten komen terug in de drie adidas stripes en in de ronde hals. De logo's van adi, de club en hoofdsponsor TARGET staan op dezelfde plek als op het thuisshirt! Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met grijze details.

Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Minnesota United uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Minnesota -united -shirts

Minnesota United voetbalshirts kopen

Het nieuwe Minnesota United shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Minnesota -voetbalshirts -2017