Altijd al met je hele team dezelfde voetbalkleding aan willen hebben? FCLOCO en Subside Sports maken dit door een unieke actie mogelijk! Met deze actie maken de FCLOCO boxershorts officieel deel uit van de tenues van je voetbalteam. Hoe ziet de actie eruit? Heel simpel. Zorg ervoor dat je hele team lid wordt van de Facebook van Subside Sports en laat elke speler zich aanmelden middels een formulier op de Facebook pagina van Subside Sports.

Subside Sports geeft FCLOCO boxers weg voor je hele team. Zie je het al voor je? Je hele elftal in een gave boxer van FCLOCO. Doe mee met de Facebook actie van Subside Sports en maak kans op 11 FCLOCO boxershorts voor je hele team. Onder de teams die als eerste 11 man hebben aangemeld, verloot Subside Sports 3 keer 11 boxershorts. Check de actie hier! Klik hier!

 

Kijk hier voor de gehele FCLOCO boxershort range op subsidesports.nl

 

Over FCLOCO

Engeland, 1970: Een nieuw tijdperk in het voetbal begint. Doordat voetbalwedstrijden op tv worden uitgezonden veranderen voetballers plotseling in beroemdheden. De wereld kijkt anders naar de spelers. Voetballers worden cool. Bewust van hun nieuwe status, kiezen de spelers voor een rock 'n roll levensstijl. Ze zijn regelmatig te vinden op de dansvloeren van nachtclubs met glamoureuze blondines en modellen. De spelers hadden de looks met hun lange haren en de meiden vielen als bakstenen voor hen. FCLOCO vindt de inspiratie in dit voetbal decennium. Het doel is om de liefde voor het mooie spel te combineren met stijlvolle mode. Dit heeft FCLOCO gedaan met 8 sportieve coole boxers!