11 mei 2016

Manchester United uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Manchester United uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gepresenteerd door Adidas en de Engelse club. Het nieuwe shirt werd gepresenteerd door Mata, Shaw en Young. In dit nieuwe shirt speelt de club van trainer Louis van Gaal de Premier League, FA Cup, League Cup en waarschijnlijk Europa League uitwedstrijden gedurende 2016-2017. In vergelijking met het nieuwe shirt van afgelopen seizoen krijgt het shirt een nieuwe kleur en een geheel nieuw effect op het shirt.

Blauw Manchester United uit shirt en tenue 2016-2017

De witte kleur van het uitshirt van 2015-2016 wordt ingeruild voor een heldere kleur blauw (door Adidas collegiate blue genoemd). Het nieuwe Manchester United uitshirt voor 2016-2017 bevat bovendien een speciale all-over print, waardoor het shirt een katoenen shirt lijkt. De blauwe kleur van het nieuwe voetbalshirt van United is gebaseerd op het shirt van 1968. In 1968 won Manchester United als eerste Engelse club de Europa Cup I. In de finale in het Wembley Stadion versloeg Manchester United na verlenging Benfica met 4-1. Doelpuntenmakers aan de Engelse zijde waren Charlton, Best en Kidd. Bovendien is het shirt een ode aan het voetbalshirt va 2002-2003. Destijds werd Manchester United kampioen, waarbij de wedstrijd tegen Arsenal van cruciaal belang was. Door doelpunten van Van Nistelrooy en Giggs speelde de club gelijk tegen Arsenal. Dit was een belangrijke mijlpaal voor de weg naar het kampioenschap.  Het nieuwe Manchester United uitshirt bevat verder een ronde hals en de drie strepen van Adidas lopen in het rood over de schouders en mouwen. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst is rood. Adidas is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de Engelse club. De andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Chevrolet versiert het midden van het shirt van United. Verder bevat het nieuwe shirt van Manchester United nog een paar speciale details. De binnenkant van de kraag bevat namelijk de tekst: ''The Red Devils''. Dit verwijst naar de bijnaam van de club. De achterkant van de kraag bevat de initialen van de club: MUFC. Het nieuwe Manchester United uittenue voor 2016-2017 wordt  gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode strepen van Adidas. Op de shorts staan ook het logo van de club en de kledingsponsor. De kousen zijn ook blauw met aan de bovenkant rode details. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester United uitshirt voor 2016-2017.  De nieuwe Manchester United tenues voor 2016-2017 zijn door Adidas uitgerust met de Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe shirt maakt haar debuut in de oefenwedstrijden tegen Borussia Dortmund op 22 mei in Shanghai.  Vanaf dan schitteren sterren als Martial, Mata, Schweinsteiger, Blind, Depay, Rashford, Mensah en nog meer sterspelers in deze shirts. Check ook meer informatie over het nieuwe Manchester United thuisshirt van 2016-2017.

Manchester United shirt kopen

Het nieuwe Manchester United shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs voor het voetbalshirt voor volwassenen is € 80-€ 85,- en voor kinderen € 70,-. Uiteraard kan je daar je shirt laten bedrukken met de officiële printing van alle spelers of een eigen naam en nummer. Dit betreft de officiële bedrukking die de spelers ook tijdens de Premier League wedstrijden dragen. Check hiernaast of hieronder de nog beschikbare producten van de club. En vergelijk bovendien de prijzen van de Manchester United shirts in het overzicht hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Manchester United shirt in deze officiële Manchester United shop!  (inclusief officiële bedrukking) of

de officiële Adidas shop


Manchester -united -shirt -2016-2017-adidas
United -shirt -uit -2016-2017-adidas