1 augustus 2015

Manchester United trainingssweater 2015-2016

Vandaag is ook het nieuwe Manchester United training sweater 2015-2016 officieel gelanceerd Manchester United en Adidas. Dit gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt, keepersshirt, presentatiepak en trainingsshirt van The Mancunians. Het nieuwe Manchester United trainingssweater wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, League Cup, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Sterren als Depay, Blind, Scwheinsteiger, Schneiderlin, Rojo, Rooney en Mata zullen het nieuwe sweater gedurende dit seizoen dus dragen.

Manchester United training sweater 2015-2016

Het nieuwe Manchester United trainingssweater 2015-2016 is evenals het nieuwe Manchester United presentatiepak van de club geheel blauw en is gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template. Dit template komt tot uiting in de dunne verticale streepjes over de borst en een deel van de achterkant van de Manchester United trainigssweater. Verder is de onderkant van het trainingssweater uitgerust met een rode en donkerder blauwe band. Over de mouwen lopen drie fel rode Adidas strepen. Ook wordt de nieuwe trainingssweater van Manchester United gekenmerkt door de hoge hals met een diagonale rits aan de linkerkant. Op de borst staat ook het logo van Adidas en Manchester United in het fel rood en op het midden van de training sweater van Manchester United staat het logo van AON. AON staat op alle nieuwe Manchester United trainingskleding dit seizoen. Adidas is vanaf dit seizoen weer kledingsponsor van Manchester United. Eerder was het Duitse sportmerk dit al in de periode 1980-1993. Het nieuwe trainingssweater van Manchester United kan gecompleteerd worden door een blauwe trainingsbroek met rode Adidas strepen. Deze trainingsbroek bevat ook de logo's van Manchester United en Adidas. Check hieronder in ieder geval de foto's van het nieuwste trainingssweater, welke voor 100% uit polyester bestaat en is uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers optimaal kunnen presteren, omdat het een ventilerend effect heeft en er bovendien voor zorgt dat zweet en vocht uit de sweater wordt getransporteerd.

Manchester United training sweater 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester United trainingssweater 2015-2016 kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen vanaf nu direct kopen. De prijs van het Manchester United training sweater voor kinderen is € 50,- en voor volwassen € 65,-. Check hieronder in welke shops je deze kunt kopen. Directe levering en gratis verzending. Check ook de andere beschikbare Manchester United producten in het overzicht hiernaast.

Koop het Manchester United trainingssweater voor volwassen in de online Manchester United voetbalshop

en voor volwassenen en kinderen in de officiële Manchester United Adidas shop!

Manchester -united -trainingssweater -2015-2016

United -trainingssweater -2015-2016