1 augustus 2015

Manchester United trainingsshirts 2015-2016

Het nieuwe trainingsshirt van Manchester United is vandaag officieel gepresenteerd door de nieuwe kledingsponsor adidas en Manchester United. Het trainingsshirt van United zal door de spelers gedragen worden gedurende trainingen in het seizoen 2015-2016. Adidas is de opvolger van Nike als kledingsponsor en bindt zich de komende 13 jaar aan de club. Manchester United strijkt met de deal €95 miljoen per jaar op. Opvallend aan de trainingsshirts is dat niet Chevrolet, maar AON op de trainingskleding gedrukt staat. AON zal tot 2021 terugkomen op de trainingskleding van Manchester United.

Blauwe Manchester United trainingsshirt 2015-2016 

Het nieuw gepresenteerde Manchester United trainingsshirt is overwegend blauw gekleurd. De kleur blauw is lichter van kleur dan het mogelijk tweede trainingsshirt van Manchester United dat navy blauw gekleurd is. Ook kent het nieuwe trainingsshirt van "The Mancunians" rode accenten. Zo zijn de adidas Trademark strepen die over de gehele schouders en mouwen lopen rood. Dit geldt ook voor de horizontale bies aan de onderzijde van het trainingsshirt. De bies kent verder ook een navy blauwe horizontale baan. Het nieuwe blauwe trainingsshirt van United wordt verder gekenmerkt door een ronde blauwe hals. Verder bevat het trainingsshirt boven de borst allerlei verticale dunne lijntjes. Daarnaast komt op de linkerborst het logo van de club uit Manchester terug, terwijl een rood adidas logo gedrukt is op de rechterborst. Ook de achterzijde van het blauwe Manchester United trainingsshirt kent enkele noemenswaardige details. Zo bevindt zich op het midden een groot adidas logo. Onder de hals komt de bekende "Red Devil" terug die ook onderdeel uitmaakt van het clublogo. In dit trainingsshirt schitteren sterren als Schweinsteiger, Rooney, Depay, Herrera en Mata.

Navy blauwe Manchester United trainingsshirt 2015-2016

Het is momenteel nog wachten op de presentatie van het navy blauwe Manchester United trainingsshirt 2015-2016, waarop het logo van sponsor AON gedrukt staat. Het trainingsshirt is vermoedelijk enkel anders in kleur. Zo bevat de het niet de overwegend blauwe, maar navy blauwe kleur. De rode accenten zijn gewoon aanwezig, evenals enkele noemenswaardige details.

Manchester United trainingsshirt 2015-2016 kopen

Het blauwe Manchester United trainingsshirt 2015-2016 met de opdruk AON kan je vanaf nu kopen in de online shop van Adidas, zowel in volwassen maten als in kindermaten. De prijs van de Manchester United trainingsshirts 2015-2016 in volwassen maten is € 43,- en de prijs van de Manchester United trainingsshirts in kindermaten of KIDS SIZES is € 29,95. Scoor nog 15% EXTRA KORTING als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. 

KOOP HET HIER.... en deel hieronder je mening! 

Manchester United Traningsshirt 2015-2016 (1)

Manchester United Traningsshirt 2015-2016 3