28 december 2015

Manchester United trainingspak 2016

Manchester United en Adidas hebben na het nieuwe trainingsshirt ook een nieuw trainingspak gelanceerd voor de periode januari 2016 tot juni 2016. Dit trainingspak zal dus gedragen worden tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Premier League en Europa League wedstrijden gedurende de tweede helft van het seizoen 2015-2016. Evenals het eerder dit jaar gelanceerde trainingspak van de club die onder leiding staat van Louis van Gaal, bestaat het pak uit een losse trainingssweater en trainingsbroek.

Wit Manchester United trainingspak 2016

Het nieuwe Manchester United trainingspak 2016 is in stijl van het nieuwe trainingsshirt. De sweater van het pak is geheel wit en wordt gekenmerkt door de rode accenten. Zowel de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen als de logo's van de club en Adidas op de borst zijn rood. Ook het logo van AON op het midden van de sweater is rood. Verder bevat de trainingssweater van de club een hoge hals met een diagonale rits aan de linkerkant. Over de borst lopen dunne verticale lijntjes, waarmee de sweater ook gebaseerd is op het Tiro template van Adidas. De onderkant van de trainingssweater bevat een horizontale rode en blauwe baan. Het trainingspak wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat een zak met ritsen aan de zijkanten en bovendien weer de drie strepen van het Duitse sportmerk. Ook zijn de logo's van The Mancunians en Adidas vertegenwoordigd op de broek. Verder wordt de trainingsbroek gekenmerkt door de strakke pijpen om de enkels en kuiten. Bovendien bevat de onderkant een rits, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen. De trainingspakken van Manchester United zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas voor een optimale prestatie door het vochtafstotende en verkoelende effect van dit systeem. Check hieronder de foto van het nieuwe pak, waarin sterren als Rooney, Memphis, Mata, Blind, Schneiderlin, Schweinsteiger, Martial en nog meer sterren zullen trainen vanaf januari 2016. Bovendien zijn de reserves van de club vaak in dit pak te vinden tijdens de wedstrijden.

Manchester United trainingspak 2016 kopen

Het nieuwe wit/blauwe Manchester United trainingspak 2016 kan je vanaf nu kopen voor kids en volwassenen. Zoals gezegd bestaat het pak uit twee losse onderdelen. De sweater heeft voor volwassenen een prijs van EU 75,- en voor kinderen een prijs van EU 65,- en de trainingsbroek heeft een prijs van EU 50,- voor volwassenen en EU 40,- voor kinderen. Andere Manchester United producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis levering van dit trainingspak!

Koop het trainingspak in deĀ Manchester Utd shop
of in de onlineĀ shop van Adidas!

Manchester -united -trainingspak -2016