4 juli 2016

Manchester United zip trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Manchester United zip trainingspak is officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Adidas. Dit betreft het trainingspak waar het keurkorps van José Mourinho in traint ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. Bovendien zal het pak gedragen worden door de spelers van de club tijdens de warming-up in de voorbereiding op de wedstrijden. Het nieuwe pak van ''The Mancunians'' bestaat komend jaar uit een training sweater en een strakke tech trainingsbroek. We bespreken hieronder het design van het trainingspak dat onder andere door Zlatan Ibrahimovic gedragen zal gaan worden. Het nieuwe pak is in twee versies gelanceerd, in het zwart en blauw. We bespreken hieronder beide nieuwe trainingspakken van Manchester United.

Zwart en blauw Manchester United trainingspak 2016-2017

Het eerste trainingspak van Manchester United voor 2016-2017 is geheel zwart met navy blauwe details. De training sweater van dit pak is geheel zwart en bevat een hoge hals. Deze opstaande kraag is van een elastisch materiaal gemaakt, zodat deze zich vormt naar de nek. Verder is de nieuwe training sweater uitgerust met mouwen die ongeveer tot drie kwart lopen. Dit deel wordt afgesloten door een witte en navy blauwe lijn. Vanuit dat deel loopt een nieuwe sleeve, die nog strakker om de armen valt en aan de onderkant gaten bevat, zodat dit aanvoelt als een handschoen. De linker borst van de sweater is uitgerust met het logo van de club in het wit en de andere borst bevat het logo van Adidas in het wit. De Duitse kledingsponsor verzorgt sinds het seizoen 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de club. AON staat als sponsor op de trainingskleding van Manchester United. Waar AON van 2010 tot 2014 als shirtsponsor op de voetbalshirts en tenues van de club stond, staat de verzekeringsmaatschappij vanaf 2014 op de trainingskleding van de Engelse club. De zijkanten van de zip top van United bevat blauwe trademark strepen van Adidas. Het nieuwe trainingspak van Manchester United wordt gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek. Hierop lopen de drie strepen van Adidas als het ware door. Verder is de trainingsbroek uitgerust met de logo's van de club en Adidas en is deze aan de zijkanten uitgerust met twee zakken. De trainingsbroek valt strak om de kuiten en enkels en is aan de onderkant uitgerust met een rits, zodat de broek makkelijk over de voetbalschoenen aan en uit gedaan kan worden.

Van dit nieuwe trainingspak is ook een blauwe versie gelanceerd met een zwarte trainingsbroek. De zip top van dit pak is blauw en bevat aan de zijkanten drie strepen van Adidas in een andere tint blauw. De ¾ mouwen worden afgesloten door een zwarte en witte lijn en lopen vanuit driekwart weer over in een strakke sleeve, welke ook blauw is. De logo's van Adidas, de club en AON staan op dezelfde plek. Zoals alle trainingskleding van Adidas is de nieuwe trainingskleding van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Old Trafford, ook uitgerust met de Climacool technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het trainingspak waarin sterren als Zlatan Ibrahimovic, Rooney, Blind, Mata, Rashford, De Gea, Martial, Mkhitarian en andere sterspelers van de club vanaf nu trainen. Check ook het nieuwe presentatiepak van Manchester United voor 2016-2017. 

Manchester United trainingspak kopen

Het nieuwe Manchester United trainingspak voor 2016-2017 bestaat uit een losse sweater en trainingsbroek. De sweater heeft voor volwassenen een prijs van € 75,- en voor kinderen € 65,-. De prijs van de trainingsbroek is voor volwassenen € 50,- en voor kinderen € 45,-. De totaalprijs van het pak is dus € 125,- voor volwassenen en € 110,- voor kinderen. Deze kan je in de onderstaande shops kopen. Wil je andere producten van Manchester United kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste Manchester United trainingspak in de officiële Adidas shop

of in deze officiële STORE 

of in de online United fanshop!

Blauw -manchester -united -trainingspak -2016-2017 (1)

Blauw -manchester -united -trainingspak -2016-2017