9 juli 2022

Manchester United thuisshirt 2022-2023

 

Manchester United en adidas hebben vandaag het nieuwe Manchester United thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van manager Erik Ten Hag de Premier League, Europa League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Old Trafford tijdens het seizoen 2022-2023. Het nieuwe voetbalshirt wordt ook gedragen door het vrouwen voetbalelftal van Manchester. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Manchester United voetbalshirts en trainingskleding. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van ''The Mancunians''. Teamviewer is sinds medio 2011 de shirtsponsor van Manchester United.

Manchester United thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Manchester United thuisshirt 2022-2023 heeft een retro design en dat heeft met name te maken door de terugkeer van de polokraag. Vooral in de jaren '90 hadden de tenues van Manchester United vaak een polokraag. De polokraag van het Manchester United thuisshirt is wit en bevat een patroon van geometrische vormen in het zwart/rood. Deze geometrische figuren vormen de later M en zijn afgeleid van het iconische Snowflake voetbalshirt van het seizoen 1990-1992. Het Manchester United 3e voetbalshirt was geïnspireerd door het snowflake voetbalshirt van 30 jaar geleden. Het Manchester United thuisshirt is verder natuurlijk geheel rood en wordt gekenmerkt door het pinstripe design. Dit design is verwerk in het materiaal van het voetbalshirt en bevat een design van kleine ruiten. De adidas trademark strepen staan dit seizoen op de schouders en zijn zwart. Het adidas logo op de rechterborst is wit met een zwarte omlijning en de linkerborst bevat het van de Engelse voetbalclub. De badge van Manchester United betreft een schild/vijfhoek, waarin het logo van de club is verwerkt. Hoofdsponsor TeamViewer versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor DXC Technology. Het Manchester United thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De badge van Manchester United op de pijpen heeft ook de vorm van een vijfhoek, maar bevat een witte achtergrond. Op het broekje staat ook het adidas logo. De kousen zijn volledig zwart en bevatten een rode band met daarin zwarte adidas strepen aan de bovenkant. Op het midden van de kousen bevindt zich hetzelfde patroon van driehoek als op de kraag van het tenue. Tussen dit patroon prijkt de duivel uit het clublogo en het adidas logo.

De nieuwe Manchester United voetbalshirts zijn weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic tenues zijn uitgerust met de Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts bevatten de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues betreffen de voetbalshirts die door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen worden. Deze voetbalshirts vallen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn bovendien lichter. Daarnaast hebben deze voetbalshirts een ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Manchester United thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sancho, Greenwood, Ronaldo, Fernandes, Malacia, Rashford, Cavani, Varane, van de Beek en nog meer spelers.

Manchester United voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Manchester United thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het Manchester United tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel je Manchester United voetbalshirt in deze adidas SHOP

of deze winkel! 

Manchester United thuisshirt 2022-2023

Manchester United thuisshirt 2022-2023

Manchester United thuisshirt 2022-2023

Manchester United thuisshirt 2022-2023

Manchester United thuisshirt 2022-2023