2 december 2021

Manchester United Teamgeist trainingsshirt 2021-2022

Ook voor Manchester United heeft adidas een speciale Teamgeist collectie gelanceerd! De Teamgeist collectie is een eerbetoon aan het Teamgeist template van vijftien jaar geleden. Dit template gebruikte adidas namelijk voor de voetbalshirts in het seizoen 2006-2007, precies vijftien jaar geleden. Toen was het Duitse sportmerk nog geen kledingsponsor van ''The Mancunians.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk pas sinds het seizoen 2015-2016 en was het eerder al in de periode 1980-1992. De Manchester United Teamgeist collectie wordt overigens waarschijnlijk niet door de selectie gedragen en is puur en alleen een toevoeging op de bestaande collectie van het seizoen 2021-2022.

Manchester United Teamgeist collectie 2021-2022

Het Manchester United Teamgeist voetbalshirt is zwart en wordt gekenmerkt door witte en rode details. Deze kleuren komen vooral terug in de golven op het voetbalshirt. De golven zijn kenmerkend voor het adidas Teamgeist template en zijn te vinden op de zijkanten van het voetbalshirt en rondom de hals. Een ander kenmerk van het template zijn de dunne verticale lijnen die in de stof van het trainingsshirt zijn verwerkt. Ook de ronde hals met subtiele opstaande kraag is iconisch voor het vijftien jaar oude template van adidas. De adidas strepen staan in het rood op de schouders en de mouwen worden afgesloten door een witte band. Op het midden van de borst prijkt het adidas logo, de linkerborst bevat de badge van de club en op de linkermouw staat het Teamgeist trademark logo.

De collectie bevat ook een adidas Manchester United Teamgeist trainingspak, bestaande uit een woven trainingsjack en een woven trainingsbroek. Dit betreft een ruwer polyester, dat we kennen van de presentatiepakken van adidas. Deze pakken zijn vooral perfect om op straat te dragen en wat minder geschikt om in te trainen. Het trainingsjack is zwart en bevat rondom de hals een rode lijn, welke ook weer terug komt op de zijkanten van het jack. Op de mouwen bevindt zich een witte golf en de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met de adidas strepen. De mouwen zijn aan de onderkant ook uitgerust met duimgaten. Op het jack staat het adidas logo op de rechterborst. De adidas Manchester United Teamgeist trainingsbroek is zwart met ene witte golf en over de gehele lengte van de zijkanten rode adidas strepen.

De sweater en het t-shirt zien er iets anders uit. De body van deze items zijn wit en de mouwen zwart met rode adidas strepen. Zowel de trui als de sweater bevatten een zwarte crew neck. De collectie wordt compleet gemaakt door een zwarte cap met rode banen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Manchester United Teamgeist collectie. Dit betreffen afbeeldingen die exclusief door het Japanse magazine Shukyu gemaakt zijn.

Manchester United Teamgeist collectie bestellen

De adidas Manchester Teamgeist collectie kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Alle items zijn alleen beschikbaar voor volwassenen, namelijk in de maten S, M, L, XL en XXL. Het voetbalshirt is € 74,95, het trainingsjack € 89,95, de sweater € 69,95, het t-shirt € 54,95 en de cap € 38,-. Check ook andere United items in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel deze limited edition collectie direct in deze SHOP

of deze winkel!

Manchester United Teamgeist collectie 2021-2022

Manchester United Teamgeist trainingspak 2021-2022