30 december 2015

Wit Manchester United presentatiepak 2016

Manchester United en adidas hebben ook een nieuwe presentatiepak voor 2016 gelanceerd. Dit trainingspak wordt door de spelers van de club gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden van de club van januari 2016 tot juni 2016. Vaak is ook een deel van de staf van de club in het trainingspak te zien. Dit pak wordt dus niet gebruikt om in te trainen, maar alleen om de wedstrijd heen gedragen. Het nieuwe pak van United is geheel in stijl van de clubkleuren van de club die nog onder leiding staat van Louis van Gaal.

Design nieuwe presentatiepak Manchester United

Het nieuwe Manchester United trainingspak voor 2016 bevat een wit trainingsjack met zowel rode als witte accenten. Het pak heeft nagenoeg hetzelfde design als het eerder deze week gelanceerde trainingspak. De rode accenten komen terug in de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Bovendien bevat de onderkant van dit woven trainingsjack een rode en blauwe band. Verder wordt het jack gekenmerkt door de twee zakken aan de zijkanten van het jack en is het trainingsjack van United uitgerust met een witte rits. de logo's van Adidas en Manchester United op de borst zijn ook rood, evenals het logo van AON onder het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt op Old Trafford. Waar Chevrolet als sponsor op de voetbalshirts van United staat, staat AON op de trainingskleding van de Engelse club. Het nieuwe pak van United wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten rode Adidas trademark strepen. Ook op de broek zijn de logo's van Adidas en de club rood. De broek valt strak om de kuiten en enkels, zoals ook de mouwen strak om de armen vallen. De binnenkant van het trainingsjack is overigens ook uitgerust met een trekkoord, waardoor je de pasvorm van het jack perfect aan kunt passen naar jouw fit! Zoals we van Adidas gewend zijn, zijn ook deze pakken uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat sterren als Memphis, Blind, Mata, Rooney, Martial en al die andere sterren optimaal kunnen presteren. Check hieronder een foto van het nieuwe Manchester United presentatiepak van Adidas!

Manchester United presentatiepak 2016 kopen

Het nieuwe wit/blauwe United presentatiepak 2016 kan je direct kopen voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het pak voor KIDS is EU 100,- en voor volwassenen EU 110,-. Wil je liever andere Manchester United producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending.

Koop het trainingspak in deĀ Manchester Utd shop
of in de onlineĀ shop van Adidas!Witte -manchester -united -presentatiepak -2016