6 juli 2016

Manchester United presentatiepak 2016-2017

Het nieuwe Manchester United presentatiepak voor 2016-2017 is deze week officieel gelanceerd door Manchester United en Adidas. Het presentatiepak betreft het trainingspak dat door The Mancunians gedragen wordt tijdens het reizen naar de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden en tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden. Vaak zien we de spelers van de club in dit trainingspak ook de pers te woord staan of wordt het trainingspak door leden van de staf gedragen tijdens de wedstrijden van de club. Tijdens de trainingen wordt door de spelers van de club een geheel ander pak gedragen. Daarover straks meer. Hieronder bespreken we twee nieuwe presentatiepakken van de club die dit seizoen onder leiding staat van José Mourinho. Beide nieuwe pakken hebben hetzelfde template.

Zwart en blauw Manchester United presentatiepak 2016-2017

Het eerste Manchester United presentatiepak voor 2016-2017 is geheel zwart. Dit pak bestaat uit een zwart presentatiejack en een zwarte presentiebroek. Het trainingsjack is geheel zwart en wordt onder andere gekenmerkt door een capuchon. Deze capuchon bevat aan de bovenkant zowel een blauwe als witte lijn. Op de linker borst prijken de logo's van de club en AON. Het logo van Manchester United staat in het wit boven het logo van AON. De verzekeringsmaatschappij staat alleen op de trainingskleding van de club. Van 2010 tot 2014 stond de club ook op de voetbalshirts en tenues van de Engelse club. Sinds 2014 staat Chevrolet als shirtsponsor op de shirts en tenues en is AON verhuisd naar de trainingskleding van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Old Trafford. De rechter borst van het jack is uitgerust met het logo van Adidas, welke sinds 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de club verzorgd. Destijds nam het Duitse sportmerk het stokje over van Nike. Het trainingsjack is aan de zijkanten uitgerust met twee zakken. De zijkanten van het jack bevatten bovendien blauwe trademark strepen van Adidas. Het nieuwe pak wordt gecompleteerd door een geheel zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten blauwe trademark strepen van Adidas. Ook op de trainingsbroek staan de logo's van de club en de kledingsponsor. Bovendien valt de presentatiebroek strak om de kuiten en enkels en is deze uitgerust met twee zakken aan de zijkanten.

Van dit pak hebben de club en Manchester United ook een blauwe versie gelanceerd. Dit presentatiepak voor 2016-2017 is geheel blauw. Dit betekent dat zowel het presentatiejack als het pak blauw zijn. Het jack van dit pak is ook voorzien van een capuchon met aan de bovenkant een subtiele zwarte en witte lijn. De logo's van AON, de club en United staan op dezelfde plek, terwijl de Adidas strepen op dit pak een donkerdere tint blauw hebben. De trainingsbroek van dit pak is ook blauw en bevat dezelfde kenmerken.  Zoals alle trainingskleding van Adidas zijn de nieuwe presentatiepakken van de club ook uitgerust met de Climacool technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het trainingspak welke door sterren als Zlatan Ibrahimovic, Rooney, Blind, Mata, Rashford, De Gea, Martial, Mkhitarian en andere sterspelers gedragen wordt in de voorbereiding op de wedstrijden komend seizoen. Check bovendien het nieuwe Manchester United zip trainingspak voor 2016-2017. 

Manchester United presentatiepak 2016-2017 kopen

Het nieuwe Manchester United trainingspak is zowel voor kinderen als voor volwassenen te koop in de onderstaande shops. Zoals bij Engelse club altijd het geval is, kunnen het jack en de broek los van elkaar gekocht worden. De prijs van het presentatiejack is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De presentatiebroek heeft voor volwassenen een prijs van € 54,95 en voor kinderen een prijs van € 44,95. De prijs van het totale pak is dus voor kinderen € 110,- en voor voor volwassenen € 130,-. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering! 

Koop het nieuwste Manchester United presentatiepak in de officiële Adidas shop

of in deze officiële STORE 

of in de online United fanshop!Zwart -manchester -united -presentatiepak -2016-2017
Blauw -united -presentatiepak -2016-2017