3 januari 2018

Manchester United lanceert presentatie trainingspak

Het jaar 2017 is alweer voorbij gevlogen en het nieuwe kalenderjaar is daarmee van start gegaan. Dit betekend dat vrijwel alle grote clubs hun nieuwe trainingskleding presenteren en dat is wat Manchester United ook heeft gedaan! Het nieuwe presentatie trainingspak wat gedragen gaat worden door grote sterren als Pogba, Lukaku, De Gea en Martial ziet er onwijs gaaf uit! Lees hieronder meer over het pak!

Ben jij nu al weg van dit nieuwe trainingspak en hoef je niet meer verder te lezen? Haal jouw eigen pak dan in deze shop!

 

Manchester United presentatie jack

Manchester United, die momenteel tweede staat in de Engelse Premier League heeft in vergelijking met voorgaande Jaren gekozen voor een wat anders trainingspak. Waar het trainingspak de afgelopen jaren nog felle kleuren had is nu gekozen voor een zachtere kleur, en met groot succes!

Het presentatie jack is dit jaar gemaakt van een lichtgroene kleur met witte effecten. Dit strakke jack met capuchon heeft namelijk het Manchester United en adidas logo in het wit op de borst staan. De kleur wit is ook weer gebruikt voor de drie bekende adidas strepen die vanuit de nek over de mouwen lopen en voor de dunne streep die loopt over het elastische koord onder aan het jack.

Als er wordt gekeken naar de specificaties van het jack kan al snel geconcludeerd worden dat de ontwerpers van het jack hun uiterste best hebben gedaan. Als eerste zorgt het climalite®-stof ervoor dat het zweet snel en goed wordt weggevoerd van de huid waardoor jij lekkerder weet te sporten. Als tweede heeft het presentatie jack handige voorzakken met rits die ervoor zorgen dat het jack een functioneel jack wordt. Ook zorgen de strakke raglanmouwen ervoor dat het jack heerlijk strak om het lichaam zit. Dit mooie Manchester United trainingspak is perfect te dragen tijdens het sporten, maar kan ook goed casual gedragen worden!

 

Manchester United presentatie broek

Het nieuwe Manchester United trainingspak is niet compleet zonder een gave trainingsbroek. Deze trainingsbroek is in tegenstelling tot het jack gemaakt van een donker, grijze kleur. Wel heeft de comfortabele broek haar kenmerken in het wit. Te beginnen bij het adidas logo wat op het rechterbovenbeen zichtbaar is en het logo van ‘The Red Devils’ wat op het linker bovenbeen zichtbaar is. De drie strepen die kenmerkend zijn voor adidas lopen tot halverwege de pijpen van de broek en zijn ook wit gemaakt! Kortom, een gave kleurcombinatie waarmee jij goed opvalt!

Om deze strakke trainingsbroek zo comfortabel mogelijk te maken heeft adidas de broek voorzien van een aantal handige details. De broek is namelijk gemaakt van een ventilerend climacool®  waardoor jij goed droog blijft in de broek. Ook is de broek voorzien van handige steekzakken met rits en heeft de broek een elastische taille met trekkoord waardoor de broek ook casual gedragen kan worden. Verder heeft deze gave broek ook ritsen bij de enkels en heeft de broek een aantal mesh stukken.

 

Manchester United presentatie pak kopen

Als jij na het lezen van deze blog dit geweldige pak wil kopen, dan kan dat in deze officiële shop!

Het pak is beschikbaar in verschillende maten waardoor er altijd een juiste voor jou bij zit! Wel moet er even in de buidel getast worden voor het pak, het jack kost namelijk €79.95 en de broek €54.95.