11 mei 2016

Manchester United keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Manchester United keepersshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Engelse club. In dit nieuwe shirt werken de Gea, Romero, Pereira en de andere keepers van de club de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden af gedurende dit seizoen. Het nieuwe keepersshirt werd vandaag tegelijkertijd gepresenteerd met het nieuwe uitshirt van de club.

Manchester United keepersshirt de Gea 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Manchester United is evenals het keepersshirt van Ajax en het keepersshirt van Feyenoord gebaseerd op het Adidas Onore 16 template. Dit betekent dat het shirt wordt gekenmerkt door een flitsend patroon over de schouders en mouwen. Daarover straks meer. Het nieuwe keepersshirt van Manchester United is overwegend licht groen en bevat een ronde hals met daaronder nog een speciaal vlak. De schouders van het keepersshirt bevatten een speciaal patroon van donker- en licht groene ruiten. Verder bevat de binnenkant van het shirt een zwarte en witte horizontale lijn. Op de borst staan de logo's van Adidas en Manchester United. Adidas is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club. Het midden van het shirt is voorzien van het logo van hoofdsponsor Chevrolet. De autofabrikant is sinds 2014-2015 shirtsponsor van de Engelse club. De Adidas trademark strepen op de zijkanten van het shirt zijn zwart. Deze staan voor het eerst op de zijkanten van het shirt en dus niet meer op de schouders en mouwen. Het nieuwe Manchester United keeperstenue wordt gecompleteerd door een licht groen short met aan de zijkanten zwarte Adidas strepen. Verder bevatten de shorts de logo's van de club en Adidas. De kousen van het nieuwe tenue van Manchester United hebben dezelfde kleurencombinatie. De nieuwe keeperstenues van Manchester United zijn zoals alle tenues van de club uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe keepersshirt wordt door de Gea voor het eerst gedragen in de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund op 22 mei, tijdens de oefentrip door Shanghai. Check ook het gepresenteerde uitshirt van Manchester United voor 2016-2017.

Manchester United keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van United kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor kinderen is € 75,- en voor volwassenen € 100,-. Hier kan je het gehele tenue kopen en het shirt laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete Manchester United keeper of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde bedrukking als de keepers op het shirt dragen tijdens Premier League wedstrijden. Check ook het overzicht met andere beschikbare Manchester United producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk bovendien de prijzen. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwste Manchester United keepersshirt in de officiële Adidas shop

United -keepersshirt -2016-2017-adidas