14 augustus 2015

Manchester United keepersshirt 2015-2016

Het nieuwe Manchester United keepersshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Adidas en de Engelse club. In dit keepersshirt werken onder andere de Gea en Romero de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden in Old Trafford gedurende het seizoen 2015-2016. Adidas is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van Manchester United en heeft Nike vervangen. Eerder was Adidas al in de periode 1980-1993 kledingsponsor van The Mancunians. Manchester United en Adidas hebben twee verschillende keepersshirts gelanceerd. Het groene shirt wordt vooral gedragen in de thuiswedstrijden en het andere shirt vooral in de uitwedstrijden.

Groen Manchester United keepersshirt 2015-2016

Het nieuwe Manchester United keepersshirt 2015-2016 voor de thuiswedstrijden heeft een opvallende kleur. Het keepershirt heeft namelijk een heldere kleur groen met donkerder groene details. De donkerder groene details komen terug in de v-hals met aan de binnenkant van de hals een rond vlak. Verder is die bies aan de onderkant van de mouwen donker groen en een band aan de onderkant van het shirt. Deze band aan de onderkant van het keepersshirt bevat een print van de contouren van de stad Manchester. Verder is het groene Manchester United keepersshirt uitgerust met witte Adidas trademark strepen over de mouwen en schouders. Op het midden van de mouwen worden deze strepen onderbroken om eventueel plaats te maken voor de badges van de Premier League of Champions League. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adiads en de andere borst bevat het Manchester United logo. Hoofdsponsor Chevrolet is sinds vorig seizoen verbonden aan Manchester United en staat op het midden van het keepersshirt van United. Het nieuwe keeperstenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten witte Adidas trademark strepen. Hierop staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen zijn ook overwegend groen. 

Geel Manchester United keepersshirt 2015-2016

Het Manchester United keepersshirt voor de uitwedstrijden heeft een fel gele kleur als basiskleur. Ook dit shirt bevat een ronde hals met daaronder een v-design. De Adidas strepen over de schouders en mouwen zijn zwart. Verder staan de logo's van de club, Adidas en Chevrolet op dezelfde plek als op het groene Manchester United keepersshirt. Het keeperstenue voor de uitwedstrijden wordt gecompleteerd door een zwart keepersbroekje met aan de onderkant een fel gele baan. Ook de Adidas strepen aan de zijkanten van het short zijn geel, evenals de logo's van The Mancunians en Adidas. De kousen hebben ook een combinatie van zwart en geel. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester United keepersshirt 2015-2016, waarin De Gea en Romero zullen schitteren gedurende dit seizoen.

Manchester United keepersshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester United keepersshirt 2015-2016 kan je vanaf nu zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de verschillende online Manchester United shop van Adidas. De prijs van het keepersshirt in volwassen maten is € 90,- en de prijs van het keepersshirt van Manchester United voor kinderen is € 70,-. Laat je Manchester United keepersshirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de keepers. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die de keepers ook dragen. Check ook het overzicht met beschikbare Manchester United producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop hier het Manchester United keepersshirt in de Adidas Manchester United shop 

en hier in de Manchester United voetbalshop! 

Manchester -united -keepersshirt -2015-2016

Gele -manchester -united -keepersshirt -2015-2016