16 juni 2016

Manchester United joggingspak 2016-2017

Het nieuwe Manchester United joggingspak voor 2016-2017 is officieel gelanceerd. Dit is het pak dat de spelers ''off pitch'' dragen wanneer zij zich op de club bevinden. Dit betreft dus het sweat pak dat de sterren van United dragen voor- en na afloop van trainingen wanneer zij zich op de club bevinden. Het nieuwe joggingspak van de club die komend seizoen onder leiding staat van José Mourinho is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt van de club en bevat natuurlijk ook de rode accenten uit de clubkleuren van ''the Red Devils''. We bespreken het design van de sweat pakken van United hieronder!

Blauwe Manchester United sweater en joggingsbroek 2016-2017

Het nieuwe Manchester United joggingspak bestaat uit een zipped hooded sweater en een trainingsbroek. De hooded zip sweater is overwegend blauw en heeft daarmee dezelfde kleur als het uitshirt van Manchester United voor 2016-2017. Verder is de top uitgerust met een capuchon, welke rode touwtjes bevat. Ook de Adidas strepen, welke zich aan de zijkanten van het vest bevinden zijn rood. Dit geldt ook voor het performance logo van kledingsponsor Adidas op de rechter borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Old Trafford. Het vest is verder uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het joggingspak van United wordt gecompleteerd door een blauwe joggingsbroek met ook weer rode strepen aan de zijkanten. Ook deze broek is uitgerust met de logo's van Adidas en de club en bevat twee zakken. Het sweat pak van Manchester United is gemaakt van een speciaal fleece materiaal en bestaat voor 70% uit katoen en 30% uit polyester. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester United sweat trainingspak, welke gedragen zal worden door sterren als Rooney, Mata, Rashford, Blind, Martial, De Gea en nog meer sterren gedurende 2016-2017.

Manchester United joggingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe blauwe Manchester United joggingspak voor 2016-2017 kan je vanaf vandaag voor volwassenen kopen in de onderstaande shop. De 3 stripe hoody heeft een prijs van € 65,-en de joggingsbroek een prijs van € 50,-. In totaal heeft het pak dus een prijs van € 115,-. Wil je andere producten van Manchester United kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Vergelijk daar bovendien de prijzen! Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe joggingspak in de officiële Manchester United shop!

Manchester -united -joggingspak -2016-2017