19 augustus 2015

Manchester United Champions League presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Manchester United presentatiepak voor de Champions League is gisteren officieel gelanceerd door Manchester United en Adidas. Deze pakken werden namelijk gedragen in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Club Brugge. Bovendien worden de Manchester United Champions League presentatiepakken gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. De presentatiepakken worden door sterren als Depay, Blind, Schneiderlin, Rooney, Schweinsteiger, Shaw en Smalling vooral gedragen tijdens het reizen naar de Champions League wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan deze wedstrijden. Om deze reden wordt het pak ook wel het Manchester United Champions League buspak of hotelpak genoemd. United en de nieuwe kledingsponsor Adidas hebben twee verschillende pakken gelanceerd. Het rode pak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden in de CL en het andere pak wordt vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden. Beide pakken hebben een opvallend design!

Rode Manchester United CL presentatiepak 2015-2016

Het rode Manchester United Champions League pak wordt gedragen in de voorbereiding op de Champions League thuiswedstrijden gedurende 2015-2016. Dit pak wordt vooral gekenmerkt door de rode golven over het pak. Deze golven zien we ook terug in het speciale Manchester United Champions League trainingsshirt. Verder bevat het Manchester United presentatiepak drie oranje Adidas strepen over de schouders en mouwen. De rechter borst van het presentatiejack is uitgerust met het logo van de Champions League. Op alle Champions League trainingskleding van Adidas staat het CL logo op de rechter borst en is het logo van Adidas verplaatst naar de achterkant van de trainingsitems. De andere borst bevat het Manchester United logo in het zwart/wit. Verder is het trainingsjack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het rode  pak wordt gecompleteerd door een zwart broek met zowel oranje als rode details. De Adidas trademark stripes over de zijkanten van de broek zijn oranje. Ook het logo van de Champions League en United zijn vertegenwoordigd op de broek en de trainingsbroek is uitgerust met twee zakken.

Grijze Manchester United CL presentatiepak 2015-2016

United en Adidas hebben ook een presentatiepak gelanceerd, welke vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden in het kampioenenbal wordt gedragen. Dit pak wordt gekenmerkt door de horizontale zwarte en grijze golven over het trainingsjack. De strepen van de Duitse kledingsponsor zijn oranje. Verder bevat het jack dezelfde kenmerken als het pak voor de thuiswedstrijden en staan de logo's van Adidas, de Champions League en United op dezelfde plek als het andere pak. Het grijze Champions League presentatiepak van Manchester United wordt gecompleteerd door een zwart broek met een combinatie van oranje/rode strepen. Beide presentatiepakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn voorzien van de Adidas Climacool technologie, welke voor ventilatie en afvoer van zweet zorgt. Een kenmerk van de broeken van de presentatiepakken is dat deze strak om de kuiten valt en deze aan de onderkant voorzien zijn van een rits, waardoor je deze makkelijk over je voetbalschoenen uit kunt doen. Check hieronder de nieuwste Manchester United presentatiepakken! Eerder lanceerden The Mancunians en Adidas al nieuwe presentatiepakken welke vooral gedragen worden in de voorbereiding op de competitiewedstrijden gedurende dit seizoen.

Manchester United Champions League presentatiepak kopen

Het nieuwe Manchester United Champions League presentatiepak 2015-2016 kan je vanaf begin september 2015-2016 zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de online Manchester United shop van Adidas. De prijs van het pak voor volwassenen is € 109,95 en voor kinderen € 89,95. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien de beschikbare Manchester United producten in het overzicht hiernaast!

En deel hieronder je mening!

Manchester -United -Champions -League -presentatiepak -2015-2016

Manchester -United -Champions -League -presentatiepak -b -2015-2016

Bron foto's: Adidas.nl