12 mei 2016

Manchester United anthem trainingsjack 2016-2017

Het nieuwe Manchester United trainingsjack voor 2016-2017 is vandaag gelanceerd, tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt voor 2016-2017. Dit betreft het jack, waarmee United het veld zal betreden voorafgaande aan de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende komend seizoen. Het nieuwe anthem jack van ''The Red Devils'' is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt van The Mancunians. We bespreken het design hieronder.

Blauw Manchester United jack 2016-2017

Het nieuwste United trainingsjack voor 2016-2017 is in stijl van het Manchester United uitshirt en is blauw (door Adidas ''Collegiate royal'' genoemd) met rode accenten. De rode accenten komen terug in de rits en in een horizontale strip aan de binnenkant van de kraag. Verder is het jack uitgerust met een klassieke baseball kraag. Op de borst van het jack staan de logo's van Manchester Utd en Adidas en verder is de voorkant uitgerust met twee steekzakken. De achterkant van het jack is in de nek uitgerust met een vlaggetje in de kleuren van het uitshirt en het jack en bovendien staat de naam van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Old Trafford op de achterkant van het jack. Opvallend is dat het jack niet de drie strepen van Adidas bevat. Deze staan noch op de schouders en mouwen, noch aan de zijkanten van het trainingsjack van de club. De mouwen van het jack betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de schouders vallen. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsjack van United , welke dit seizoen gedragen wordt door sterren als Rooney, Blind, Mata, Shaw, Mensah, Memphis, Rashford of andere spelers van de club van Louis van Gaal.

Manchester United trainingsjack kopen

Het nieuwe anthem jack van Manchester United kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het jack voor KIDS is ongeveer € 70,- en voor volwassenen € 80,-. Wil je andere producten van Manchester United producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare shirts in het overzicht hiernaast of hieronder. Vergelijk bovendien de prijzen bij verschillende shops. Directe levering!

Koop het nieuwe Manchester United trainingsjack in de officiële Adidas shop. 

of in deze Manchester UNITED STORE (net iets goedkoper!)


Manchester -united -trainingsjack -2016-2017

Manchester -united -trainingsjack -2016-2017-b