2 augustus 2015

Manchester United anthem trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Manchester United anthem trainingsjack 2015-2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Adidas en de club van Louis van Gaal. De lancering van het trainingsjack volgt op de lancering van het nieuwe Manchester United thuisshirt en de nieuwe trainingskleding van The Mancunians. Het anthem trainingsjack van Manchester United is het jack dat de spelers van de club dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Dit is dus bovendien het jack dat de spelers van Manchester United dragen tijdens het afspelen van het Champions League nummer/anthem voorafgaande aan de Champions League wedstrijden dit seizoen. In dit Manchester United trainingsjack worden door de spelers van United geen trainingen afgewerkt.

Manchester United trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Manchester United trainingsjack 2015-2016 is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en bovendien in stijl van het design van het nieuwe Manchester United thuisshirt van dit seizoen. Het trainingsjack is namelijk overwegend rood en beavt een klassieke kraag. Verder bevat het jack drie witte Adidas strepen over de schouders en mouwen. Op de linker borst staat het logo van Manchester United en de andere borst bevat het logo van Adidas. Verder is de rechter borst van het jack uitgerust met een verticale borstzak. Ook de zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken met een rits. Verder bevat het trainingsjack van Manchester United aan de achterkant van het jack aan de onderkant een zwarte en witte band. De achterkant van het jack bevat aan de bovenkant nog een speciaal detail. Hierop staat namelijk de duivel uit het logo van de club. Check hieronder de foto's van het nieuwste Manchester United item, welke door sterren als Depay, Blind, Herrera, Rooney, Schneiderlin, Mata, Rojo en nog meer Manchester United spelers gedragen wordt dit seizoen.

Manchester United anthem trainingsjack 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester United kan je vanaf nu alleen in volwassen maten kopen in de officiële Manchester United shop van Adidas. De prijs van het jack is € 79,95! Wil je het nieuwe Manchester United trainingsjack voor kinderen kopen? De prijs hiervan is € 69,95 en koop je hier! Check ook nog meer beschikbare producten van Manchester Utd in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Manchester -united -anthem -trainingsjack -2015-2016