13 oktober 2015

Manchester United adidas Originals trainingsjack 1985

Manchester United en adidas Originals hebben nu ook trainingsjacks of track jacks gelanceerd, die gebaseerd zijn op de trainingsjacks van 1985. De speciale 1985 adidas Originals collectie van Manchester United is gelanceerd als ode aan de FA Cup winst in 1985. In de competitie ging het United niet voor de wind. De Mancunians eindigden destijds als vierde. Wel behaalde de club de FA Cup finale, waarin het op Wembley uit kwam tegen Everton. Na 90 minuten was er nog geen winnaar en moest er door de 0-0 stand verlengd worden. United speelde op dat moment al met een man minder, omdat Moran in het laatste kwartier van de wedstrijd door leidsman Willis van het veld werd gestuurd. In het tweede deel van de verlenging vond Whiteside het net, waardoor Manchester United beslag legde op de FA Cup. Andere sterspelers uit het team van Manchester United waren Jesper Olsen, Bryan Robson, Mark Hughes, Paul McGrath en Gordo Strachan. Ook destijds was Adidas kledingsponsor van Manchester United. Adidas wil deze tijden doen herleven en heeft daarom twee speciale retro adidas Originals jacks van United gelanceerd, weke nagenoeg hetzelfde zijn als de jacks en trainingspakken uit '85.

Manchester United retro trainingspak adidas Originals

Het nieuwe Manchester United adidas SST Originals 1985 trainingsjack is een combinatie van zwart en rood. De romp van het jack is rood en verder bevat het jack een klassieke geribbelde baseball kraag. De mouwen van het retro jack zijn zwart met drie witte strepen van Adidas. Ook is het Super Star jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten, welke zwart zijn. De rechter borst is uitgerust met de adidas trefoil en de andere borst bevat een rubberen embleem van een vintage United logo. Een kenmerk van het jack is dat deze uit een combinatie van polyester en katoen bestaat, waardoor het zowel perfect is om casual te dragen als om bijvoorbeeld in te trainen, als echte United liefhebber. Dit jack heeft een prijs van € 75,- en kan gecompleteerd worden door een zwarte trainingsbroek met adidas Originals logo.

Manchester United retro trainingsjack 1985

Naast het jack, wat gebaseerd is op het jack van het trainingspak, hebben de club en de Duitse kledingsponsor ook een identiek trainingsjack gelanceerd, dat de spelers droegen wanneer zij het veld betraden in 1985. Dit jack is geheel rood en wordt gekenmerkt door de horizontale witte baan over de mouwen en de borst. De brede witte baan wordt geflankeerd door dunnere zwarte strepen. In deze baan staat op de borst het adidas logo en het vintage United embleem. De mouwen bevatten de trefoil van de Duitse kledingsponsor. Verder is het jack uitgerust met zwarte strepen van Adidas en heeft ook dit jack een geribbelde baseball kraag. De linker borst bevat nog een speciale inscriptie. Hier staat namelijk de tekst ''FA Cup Final Wembley 1985.'' Ook dit jack bestaat uit een combinatie van polyester en katoen en heeft een prijs van € 80,-. United en adidas lanceerden vorige week al de nieuwe retro shirts, gebaseerd op de voetbalshirts van 1985.

Manchester United retro jack kopen

De nieuwe adidas Originals retro jacks en het nieuwe Manchester United retro trainingspak kan je exclusief kopen in de online adi Originals shop. Directe levering en gratis verzending! Wil je liever het voetbalshirt of andere merchandising van United kopen. Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder.

KOOP HET HIER! Heb je een mening? Deel het hieronder!

Adidas -originals -united -retro -jack -1985

Manchester -united -adidas -originals -retro -jacks