29 juli 2016

Manchester United 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Manchester United 3e shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en Adidas als onderdeel van de Adidas film ''First never follows.'' In dit nieuwe shirt speelt de club van trainer José Mourinho vooral de uitwedstrijden in de FA Cup en Europa League gedurende 2016-2017. Manchester United is vorig seizoen op een vijfde plek geëindigd, waardoor het komend seizoen niet in de Champions League, maar in de Europa League is te bewonderen. Tijdens dit toernooi draagt de club een flitsend nieuw uitshirt. We bespreken het design van het nieuwe shirt van The Mancunians hieronder.

Manchester United 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Manchester United 3e shirt is evenals het nieuwe thuisshirt gebaseerd op het shirt van Newton Heath FC, een club waaruit Manchester United is ontstaan. Bovendien is het shirt een ode aan de weg die de club heeft afgelegd, van een club van spoormedewerkers tot één van de grootste clubs van de wereld. De transformatie van de kleine club die Manchester United ooit was tot één van de grootste clubs van de wereld komt terug in elk nieuwe Manchester United shirt. Het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt voor 2016-2017 is overwegend wit met grijze en zwarte details.Deze kleuren zijn geïnspireerd door het wapen van de stad Manchester, welke gekenmerkt wordt door de zogenaamde ''worker bee'', een symbool van Manchester als Industriële stad. De grijze tinten komen terug in de v-hals, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de drie strepen van Adidas over de zijkanten van het nieuwe shirt. Ook de logo's van Adidas en de club op de borst hebben deze kleur. De Duitse kledingsponsor is sinds 2015-2016 verbonden aan de club die haar thuiswedstrijden op Old Trafford speelt. Verder bevatten de mouwen een speciaal design. De mouwen bevatten namelijk een all-over print van een honingraat achtige structuur in het grijs/wit. Door Adidas wordt dit ook wel het zogenaamde ''hexagon'' patroon genoemd. Naar de zijkanten van de mouwen vervaagt dit patroon. Verder bevat het shirt op het midden het logo van hoofdsponsor Chevrolet. De autofabrikant is sinds 2014 de hoofdsponsor van de club waar Ibrahimovic komend seizoen te bewonderen is. Het nieuwe tenue van de Engelse grootmacht wordt gecompleteerd door een grijs (bold onix) voetbalbroekje met aan de zijkanten witte Adidas strepen. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club en United. De kousen lijken geheel wit te worden met aan de bovenkant een grijze horizontale band met daarboven drie Adidas strepen. Op de kousen staan ook het logo van Adidas en de iconische duivel uit het logo van de Engelse club. 

Vanaf nu zullen sterren als Ibrahimovic, Mkhitaryan, Bailly, Blind, Schweinsteiger, Rooney, Mata, Rashford, Martial en andere spelers in dit shirt spelen. De nieuwe Manchester United tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! Check ook het nieuwe Manchester United thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017.

Manchester United 3e shirt kopen

De nieuwste Manchester United 3e voetbalshirts voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. Het shirt voor volwassenen heeft ongeveer een prijs van € 85,- en voor kinderen is de prijs van het shirt ongeveer € 70,-. Het authentic shirt is het shirt waarin de spelers ook daadwerkelijk hun wedstrijden spelen. Dit shirt zal een prijs hebben van € 120,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Dit betreft de officiële bedrukking die de spelers ook tijdens de Premier League dragen. Ben je geïnteresseerd in andere United producten? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste shirt in de Manchester United Adidas shop

of deze officiële STORE

of deze officiële Manchester SHOP (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking!

Manchester -united -3e -shirt -2016-2017
Manchester -united -3e -tenue -2016-2017