27 augustus 2015

Manchester United Champions League shirt 2015-2016

Het zwarte Manchester United Champions League uitshirt of 3e shirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de club die onder leiding staat van Louis van Gaal. Het nieuwe Manchester United shirt werd gelanceerd tijdens de campagne #BeTheDifference van Adidas tegelijkertijd met de nieuwe shirts van Bayern Münchem Chelsea, Real Madrid, Juventus en AC Milan. Alle nieuwe 3e shirts van deze clubs hebben als thema ''Spark in the dark'' en zijn overwegend donker met felle details. Ook het nieuwe Champions League shirt van Manchester United past geheel in dit plaatje. In dit nieuwe shirt speelt Manchester United overigens de Champions League uitwedstrijden en sommige uitwedstrijden in de Premier League en FA Cup gedurende 2015-2016.

Manchester United 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe Manchester United 3e shirt voor 2015-2016 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de fel oranje details. Deze fel oranje details komen terug in de Adidas strepen over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van de nieuwe kledingsponsor Adidas op de borst is oranje. Bovendien is het logo van de club op de linker borst is fel oranje. Verder is het nieuwe Manchester United 3e shirt uitgerust met een ronde hals en staat het logo van shirtsponsor Chevrolet op het midden van het shirt. Verder wordt het nieuwe United shirt gekenmerkt door een speciale print over de borst. Deze print is gebaseerd op de print die te zien waren op de voetbalshirts van de club in de periode 1990-1992. Deze print komt ook terug op het nieuwe voetbalbroekje van het Manchester United Champions League shirt. Het short is aan de bovenkant zwart en loopt naar de onderkant over in het wit. Dit effect wordt gecreeerd door het flitsende design. Ook de fel oranje details komen terug op het short in de vorm van de oranje trademark strepen van Adidas en in de logo's van de club en Adidas. Adidas heeft vanaf dit seizoen het stokje overgenomen van Nike als kledingsponsor en is de komende tien jaar verbonden aan de club. De kousen van het nieuwe tenue zijn geheel wit met oranje details. Bovendien staat de iconische Manchester United duivel in het oranje op de sokken. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester United Champions League shirt, waarin sterren als Memphis, Schneiderlin, Blind, Rooney, Schweinsteiger, Rojo, Fellaini en Januzaj schitteren gedurende het seizoen 2015-2016. Eerder lanceerde de club in samenwerking met de Duitse kledingsponsor al het nieuwe Manchester United thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016.

Manchester United Champions League shirt kopen

Het nieuwe Manchester United Champions League shirt of 3e shirt kan je voor kinderen en volwassen vanaf nu kopen in onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80-€ 85,- en de prijs van het shirt voor kinderen is € 65,-. Wil je je Manchester United voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met die van de sterspelers? Dan kan dat ook. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking of de officiële Manchester United producten? Andere Manchester United producten bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het Manchester Champions League shirt in de Manchester United fanshop

of de Manchester United shop van Adidas!

Manchester -united -champions -league -shirt -2015-2016

Manchester -united -3e -shirt -2015-2016-detail

Detail -united -cl -shirt -2015-2016