Malta voetbalshirts 2022-2024

De nationale voetbalbond van Malta en kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe Malta voetbalshirts 2022-2024 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het Maltees voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Deze voetbalshirts worden ook gedragen tijdens de Nations League wedstrijden in de periode 2022-2024. Vanaf dit jaar is Errea de kledingsponsor van Malta. De deal met Errea is onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden (financieel) ondersteund worden bij de aankleding van de nationale elftallen. Het contract tussen de UEFA en Errea loopt in ieder geval tot de zomer van 2026.

Malta thuisshirt 2022-2024

Het Malta thuisshirt 2022-2024 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van het St. Johns kruis, welke ook bekend staat als het Maltese kruis. Dit kruis is in een repeterende print op het tenue verwerkt. Het Malta tenue bevat dit jaar een y-hals met aan de binnenkant een wit vlak. De panels aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn ook wit. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode band, waarin de naam van het land staat. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat het Maltese kruis in het wit en de binnenkant van de hals bevat ook nog een tekst: ''Din l-Art Ħelwa'' (Dit zoete land). Op de borst staan de logo's van Errea en de voetbalbond. Het Malta thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte band. De onderkant van het voetbalbroekje bevat een rode band met daarin dezelfde print als op het thuisshirt. De kousen zijn ook rood/wit.

Malta uitshirt 2022-2024

Het Malta uitshirt 2022-2024 is volledig wit en heeft dezelfde all-over print van het Maltese kruis als het thuisshirt. Ook dit tenue is uitgerust met een y-hals. Het vlak aan de binnenkant van de hals is rood en hetzelfde geldt voor de panels aan de zijkanten van het tenue en alle logo's en details. Het Malta uitshirt bevat namelijk dezelfde details als het thuistenue. Het Malta uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rood vlak. De kousen zijn ook overwegend wit met rode details. Zoals alle tenues van Errea zijn de Malta voetbalshirts 2022-2024 uitgerust met de Ti-energy® technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mbong, Muscat, Degabriele, Teuma, Borg, Agius, Attard, Camenzuli en nog meer spelers.

Malta voetbalshirt bestellen

De nieuwe Errea Malta voetbalshirts 2022-2024 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels vind je ook de voetbalshirts van andere landen die deel uit maken van het UEFA Kit Assistence Scheme (Andorra, Wit Rusland, Faroer Eilanden, Liechtenstein, Cyprus, Luxemburg & San Marino). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het Malta voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Malta voetbalshirts 2022-2024

Malta voetbalshirts 2022-2024

Details Malta voetbalshirts 2022-2024

Malta voetbalshirts 2022-2024

Gerelateerd nieuws