12 januari 2022

Malawi voetbalshirts 2022-2023

Ook de nationale voetbalbond van Malawi en kledingsponsor Moto hebben onlangs de nieuwe Malawi voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Malawisch voetbalelftal de Afrika Cup 2022 wedstrijden in Kameroen en de overige interlands in de periode 2022-2023. Tijdens de Afrika Cup neemt Malawi het dit jaar in poule B op tegen Senegal, Zimbabwe en Guinee. Moto is een lokaal sportmerk uit Afrika, dat alleen kledingsponsor is van het nationale elftal van Malawi.

Malawi thuisshirt 2022-2023

De Malawi voetbalshirts 2022-2023 van Moto hebben allemaal hetzelfde template. Het thuisshirt is overwegend rood en bevat een all-over print, geïnspireerd door Malawische textielpatronen. Deze patronen bevinden zich in het zwart op het tenue en lopen ook door over de mouwen. Verder bevat het Malawi thuistenue groene accenten. De toelopende V-hals is groen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Hiermee is het thuistenue geheel in stijl van de kleuren van de nationale vlag. Op de rechterborst van het tenue prijkt het logo van Moto en de linkerborst is uitgerust met de badge van de nationale voetbalbond. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne groene taping. Ook de kousen van het tenue zijn rood.

Malawi uitshirts 2022-2023

Het Malawi uitshirt 2022-2023 is volledig groen en bevat dezelfde all-over print als het thuistenue. Deze print is in een donkerdere tint groen op het tenue aangebracht. Het uitshirt bevat verder een rode V-hals. Dit is ook de kleur van de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Op de borst staan de logo's van de voetbalbond en de kledingsponsor. Het broekje van dit tenue is groen met aan de zijkanten een rode taping. De zijkanten van het short bevatten dezelfde print als op het thuis- en uittenue. De kousen van het Malawi uittenue zijn rood met aan de bovenkant een groene band. Malawi draagt dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Het 3e shirt van het nationale elftal heeft ook weer hetzelfde template en bevat een rode V-hals en rode biesjes. Het broekje en de kousen van het derde tenue zijn ook zwart met rode accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Malawi voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers Banda, Mhango, Mzava, Mbulu, Chester, Petro, Msowoya en nog meer spelers. De Malawi voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt? Check het in deze fanshop! 

Malawi thuisshirt 2022-2023

Malawi voetbalshirts 2022-2023

Gerelateerd nieuws